Arkivfoto.

Arkivfoto.

DF prøver igen:

Dyresex skal forbydes efter valget

Af
Jesper Lundh

Antallet af dyr, der bliver seksuelt misbrugt er ifølge Dansk Folkeparti alt for højt. Nu vil partiet have et nyt folketing til at forbyde sex med dyr efter valget.
Dansk Folkepartis dyrevelfærdsordfører, Marlene Harpsøe, henviser til en stikprøveundersøgelse blandt danske dyrlæger, der viser, at 17 procent af dyrlægerne i løbet af deres karriere er stødt på dyr, der er blevet seksuelt misbrugt.
"Det er ganske enkelt ufatteligt, at der endnu ikke har kunnet skabes politisk flertal på Christiansborg for at forbyde sex med dyr, da dette i sagens natur er et misbrug og en krænkelse af et forsvarsløst dyr. Hidtil er vi i Dansk Folkeparti blevet mødt med et argument om, at de seksuelle krænkelser stort set ikke forekommer, men en ny stikprøveundersøgelse viser, at 17 procent af alle dyrlæger er stødt på fænomenet i deres karriere, hvilket gør, at tusindvis af dyr må være udsat for seksuelle overgreb," siger Marlene Harpsøe.
"Vi vil nu genfremsætte forslaget om at forbyde seksuel omgang med dyr på baggrund af de nye oplysninger om, at mange dyrlæger er stødt på dyr, der er blevet seksuelt misbrugt. Det er således mit håb, at det kommende folketing så vil behandle problemstillingen med større seriøsitet, og endelig få vedtaget forbuddet mod seksuelt misbrug af dyr," siger Marlene Harpsøe.
I weekenden blev en Shetlands-pony bagbundet og voldtaget i Sabro i Jylland.

Publiceret 22 August 2011 13:07

SENESTE TV