Læserne tipper:

Vandbombere er unge mennesker i rød bil

10 personer i Hørsholm er alle inden for det seneste stykke tid blevet ramt af vandbomber.
 
Vandbomberne er kastet ud af en rød ældre bil, muligvis en ældre Opel Corsa, hvor flere vidner har set fire yngre mennesker sidde.
 
Værst er det ifølge Ugebladets oplysninger gået ud over 45-årige Tine Pilgård, som tirsdag blev ramt af en vandbombe i ansigtet, da hun var på løbetur på Gøgevang. Det betød et hævet blåt øje.
 
Læs: Ramt af vandbombe: Tine fik blåt øje
 
 
Nu melder flere personer sig med lignende historier.
 
Blandt andet Bo Østergaard, som for cirka tre uger siden ved 17-30-tiden også blev ramt af en vandbombe, da han gik på Rungstedvej foran Hørsholm Skole.
 
Niels Hass og kone blev også ramt af et par vandbomber, da de 12. oktober ved 18-tiden gik på fortovet ved Hørsholm Skole.
 
"Vi så blot en bil køre fra området, Rungstedvej, med høj fart og slog det hen som drengestreger, hvad vi nu kan forstå, at det ikke er," siger Niels Hass.

Fire unge i rød bil

Anne Jensen var derimod vidne til en ung pige, som blev overdænget med vand, da pigen tirsdag ved 16-tiden ventede på en bus ved Karen Blixens Vej.
 
"Tirsdag den 25. oktober kom jeg kørende nordpå ad Strandvejen omkring ved 16-tiden og skulle dreje til venstre ved Karen Blixens Vej. Jeg måtte holde tilbage for en ældre, lille rød bil. Jeg blev opmærksom på bilen, idet den kom slingrende nordfra. Den slingrende, fordi den kørte ind i buslommen ved Karen Blixens vej og smed vand på en ung pige, der ventede på bussen," fortæller Anne Jensen.


Læs: Vandbombere har hærget i flere uger
 
Bilen var en ældre rød model med fire personer i.
 
 
"Chaufføren var en tynd fyr af anden etnisk herkomst, og ved siden af var en lyshåret pige. På bagsædet var der to personer," siger Anne Jensen.
 
Læs: Smed vandbombe på Netto-kunde
 
 
En 72-årig kvinde blev mandag ramt af flere vandbomber foran Netto på Alsvej, mens en 60-årig mand og hans 62-årige kone tirsdag aften var udsat for det samme foran Shell-tanken på Usserød Kongevej.
 
I september fik en 47-årig mand og hans 14-årige datter smidt vandbomber på sig fra en rød bil på Rungstedvej. 14 dage senere var manden for det samme på Rungstedvej.

Tine Pilgård blev ramt i ansigtet af en vandbombe, da hun var på løbetur på Gøgevang. Foto: Rikke Søholm.

Tine Pilgård blev ramt i ansigtet af en vandbombe, da hun var på løbetur på Gøgevang. Foto: Rikke Søholm.

Tip os

TIP OS: Har du også fået vandbomber kastet på dig eller set noget, så tip Ugebladet på redaktionen@ugebladet.dk eller på telefonnummer 45908196.

null

Publiceret 28 October 2011 11:15

SENESTE TV