Kom indenfor:

Her er jetsettets stripklub

Champagne til 15.000 kroner og strippere der ikke smider trusserne

Af
Af: Søren Nielsen

Jeg går forbi indgangen. Så gør jeg det igen. I tredje omgang vover jeg mig hen til hoveddøren, hvor en rød løber er rullet ud foran den kulsorte dør. "Ingen adgang hvis: Synlige ansigtstatoveringer. Store kæder. Træningstøj." Jeg tager en dyb indånding og giver det gyldne dørhåndtag et skub.
Stedet er Crystal - Aarhus' nye stripklub for jetsettere, hvor du kan få champagne til 15.000 kroner, og hvor en lille cola koster 45. Ikke ligefrem et sted man vil forbinde med SU-venlige priser, men jeg er her alligevel. Det er sidst på måneden, der er lavvande i kassen, og alligevel har jeg denne onsdag aften begivet mig ned i Telefonsmøgen for at opleve jetsetter-klubben på egen krop.

Se også tv-indslag: "Jeg elsker at være nøgen"

Stripklubs-kotyme

Da døren går op, bliver jeg mødt af stærke, mørke røde lys, og en skaldet fyr i sort skjorte. Duften er mere neutral, end jeg havde forventet. Han tager min jakke og hundrede kroner, inden han spørger, om han skal vise mig ind. Det skal han. Mens vi går gennem en blanding af blå og røde lys op ad de mørke trapper, siger han pludselig "Vi er lige åbnet, så du har pigerne helt for dig selv." Nå, for den da.
Jeg har aldrig besøgt en dansk stripklub i mit liv, og kender ikke til god kotyme. Jeg havde håbet et par veteraner kunne "show me the ropes", mens jeg stille sad i et hjørne og observerede. Jeg ved da, at man i USA sørger for at have masser af 1-dollar sedler med, som man så kan bruge til at isolere damernes undertøj med.
Men hvad gør man i Danmark? Jeg har et par tyvere liggende i min pung, men jeg vil da ikke stå og kaste mønter efter nogen. Og halvtreds kroner er da også lige i overkanten, når man er på SU.

"Want to buy me a drink?"

I det velourbelagte loungelokale sidder tre piger, mens en ung fyr står bag baren. Jeg får hurtigt købt mig en cola, da jeg nok nærmest er nødt til det. Helt alene sætter jeg mig op i baren og kigger på den lyshårede pige, der lynhurtigt får gang i et show ved stangen for enden af lokalet. Der går dog ikke lang tid, før mit udsyn bliver blokeret af en mørkhåret pige, der begynder at snakke til mig.
"Want to buy me a drink?" bliver der spurgt efter få minutter.
"Øh," svarer jeg lidt bøvet, mens jeg kigger på bartenderen.
"Det koster 250 kroner," siger han alt imens mine håndflader bliver klamme og jeg kan se næste måneds SU-forsvinde i horisonten.
"I'm a student," forsøger jeg mig undskyldende med, og straks ved pigen godt, hvad klokken er slået. Samtalen stopper ret kort tid efter.

Dybe samtaler på stripklubben

Mens musikken spiller, sidder jeg alene og sipper lidt til min cola. Pigen er gået ned fra scenen, og sidder nu og snakker med de andre piger. Jeg er ikke en rigmand i forklædning, er nok det overordnede samtaleemne. Alligevel siger den lyshårede pige "hello", og sætter sig ved siden af mig. Hun er fra Californien, hvilket hurtigt tager os ind i en dybere sociologisk samtale omkring hvad amerikanere forventer af en stripklub i forhold til danskere. "Danskere forventer porno," er tesen der arbejdes ud fra.
Da jeg har drukket min cola færdig siger jeg pænt farvel til bartenderen og pigerne, og forlader klubben med et helt andet indtryk end jeg havde forventet. Det ér eksklusivt. Der er ikke meget halbals-strip over stedet, men derimod piger der beholder trusserne på. Og jeg fik til gengæld en overraskende hyggelig samtale ud af besøget, på trods af min ikke-eksisterende pengepung.

Publiceret 02 November 2011 17:15

SENESTE TV