Stort vikinge-overskud varsler nye tider

For første gang i mange år behøver de lokale vikinger ikke vende hver fem-øre

Af
Af Henrik Gregersen

Selv om en stor del af højsæsonen regnede væk, kan vikingerne i Frederikssund glæde sig over, at året endte med et stort overskud.
Faktisk så stort, at man ikke bare har lukket hullet i kassen fra 2010, men også sikret sig så stor kapital, at man i det kommende år ikke behøver vende hver fem-øre, når man i 2012 opfører 'Holger Harehjerte..
"Helt præcist viste regnskab et overskud på ca. 780.000, hvilket jo er et helt fantastisk resultat.
Satsningen er først og fremmest foregået med Frederikssund Erhverv, som den helt store partner. De har sikret os samarbejde med Wonderful Copenhagen og stærk professionel rådgivning via Chr. Have Communication, således at hele vores markedsføring er blevet væsentligt mere professionaliseret. Det har været hårdt arbejde, men også sjovt og vi har lært utroligt meget," konstaterer formand Jesper Wittenburg.
"Overskuddet kommer dels fra mersalg af billetter, mersalg i boderne og en stor vilje – primært lokalt – til at støtte os. Faktisk har vi fået mere end 300.000 ind via forskellige former for sponsorater og samarbejdsaftaler," lyder det fra vikinge-formanden.

Publiceret 02 December 2011 08:30

SENESTE TV