Ny dødsulykke i Ganløse

En 25-årig motorcyklist mistede livet, da han tirsdag aften kørte frontalt ind i en bil på Hesselvej mellem Slagslunde og Ganløse

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

For to måneder siden blev en 32-årig kvinde dræbt i en voldsom trafikulykke på Hesselvej i Ganløse.
Tirsdag aften, kort før klokken 20.00, blev landsbyen så ramt af endnu en tragisk dødsulykke på Hesselvej.
En 25-årig mandlig motorcyklist fra Hillerød mistede livet, da han frontalt kørte ind i en personbil i et sving i retning mod Ganløse.
KVINDELIG CYKLIST DRÆBT AF MODKØRENDE
"Politiet må fastlægge det endelige hændelsesforløb, men vi formoder, at motorcyklisten kørte i højre side af vejen og mistede kontrollen lige inden svinget. Om han er bremset, kørt for stærkt eller har forsøgt at undgå noget på vejen, ved vi ikke på nuværende tidspunkt. Han ender i hvert fald i den modkørende vejbane, hvor han støder sammen med en bil, hvor der sidder en far og en søn," siger Henrik Jørgensen, indsatsleder hos Egedal Brandvæsen.
Inden den første ambulance nåede frem, så ydede en sygeplejerske på stedet førstehjælp på motorcyklisten, men kort efter måtte ambulancefolkene opgive at få liv i manden.
Mens motorcyklisten blev dræbt, så slap far og søn i bilen uden skader.
EFTER DØDSULYKKE: KÆRE MINISTER: LAV VORES VEJE MERE SIKRE

Slap uden skader

"De blev kørt væk, da vi nåede frem. Jeg ved ikke, om de skulle en tur på skadestuen for nærmere undersøgelser, men der skete i hvert fald ikke noget med dem," siger indsatslederen, som kort efter ulykken havde travlt på Hesselvej.
"Mens ambulancefolkene og lægen forsøgte at få liv i motorcyklisten, så spærrede vi vejen af og sikrede de involverede køretøjer. Der løb væske og motorolie ned ad vejen, og det fik vi sat en stopper for," siger han.
Se også tv-indslag: Spritbilist smadrer super-BMW til ukendelighed

Publiceret 08 August 2012 00:00

SENESTE TV