Arkiv/modelfoto.

Arkiv/modelfoto.

Hold så kæft! Norsk par skændtes på gaden i Kbh. NV - og fik tæsk af unge indvandrere

Et yngre norsk kærestepar, som skændtes på gaden, fik tæsk af tre forbipasserende mænd natten til fredag på Tomsgårdsvej i København.
Københavns Politi, som fik anmeldelsen klokken 01.01, oplyser, at kæresteparret blev udsat for vold ved, at kvinden blev slået i ansigtet med et nøglebundt i en nøglesnor, som gerningsmanden havde svinget mod hendes ansigt. Hendes kæreste, som forsøgte at skubbe gerningsmanden væk, blev slået i ansigtet med to knytnæveslag og faldt bevidstløs  til jorden.
Gerningsmændene, som tilsyneladende havde grinet af parrets skænderi, var af kvinden blevet bedt om at blande sig uden om og i øvrigt holde kæft. Dette var tilsyneladende årsagen til volden.
Det yngre par blev i en ambulance bragt til skadestuen,  oplyser Københavns Politi, som har udsendt følgende beskrivelse af gerningsmændene:  
A: Mand, af en anden etnisk herkomst, 18-25 år, 185 cm. Han havde sort hår og var iført sort tøj  
B: Mand, af en anden etnisk herkomst, 18-25 år, 185 cm. Han havde sort hår og var lidt lys i huden. Han var iført sort tøj  
C: Mand, af en anden etnisk herkomst, 18-25 år, 185 cm. Han havde sort hår, kraftig til tyk af bygning, og havde skæg langs kæben og rundt om munden. 
 

Publiceret 26 October 2012 16:12

SENESTE TV