Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kvik betjent knalder tre roma-kvinder for tricktyverier

Af
Jesper Lundh

Tre roma-kvinder blev lørdag varetægtsfængslet i 14 dage, efter at de fredag aften blev anholdt for flere tricktyverier i Lyngby-området.
To af dem er tilsyneladende gerningskvinderne bag et tricktyveri i Lyngby Tømmerhandel på Sortemosevej. Her ville tricktyvene fredag middag købe julepynt og affaldsposer, som de ville betale med en 1000 krone-seddel. Da de skulle have byttepenge tilbage, 'kom de til' at tabe pengene, og da de havde samlet det hele op hævdede de, at de manglede at få 100 kroner.
Da en patrulje fredag aften kom forbi Statoil på Klampenborgvej i Lyngby genkendte han den engelsk indregistrerede Ford Mondeo, der var set ved Lyngby Tømmerhandel tidligere på dagen samt ved et tricktyveri i en blomsterforretning den 18. november. Ved bilen var tre mistænkelige kvinder, som blev anholdt.
Det viste sig efterfølgende, at de formentlig også står bag et butikstyveri i Cabelo Systue i Lyngby, hvor en håndsyet nederdel blev stjålet. Samme nederdel blev fredag aften fundet i romaernes grønne Ford Mondeo.
De rumænske kvinder er 30, 25 og 24 år, oplyser vagtchef Jan Hedager fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 24 November 2012 14:24