Kom så igang med at give bilen det helt personlige præg, opfordrer Lilli Henriksen.

Kom så igang med at give bilen det helt personlige præg, opfordrer Lilli Henriksen.

Biler med øjenvipper og røde prikker

"Pynt din bil, som du pynter dig selv," lyder Lilli Henriksens opfordring til kvinderne

Af
Michael Harsvik

Michael Harsvik

Biler skal have prikker, blomster, flæser, øjenvipper eller stjernetegn. De skal fremhæve det feminine og det personlige.
Det mener Lilli Henriksen, der for fem måneder siden startede en hel webshop til pyntesyge piger, der gerne vil gøre bilen helt specielt.
"Det var min datter, der satte mig i gang. Hun havde sådan en kedelig brugt bil, og havde peppet den op ved at klæbe små prikker på den. Det så fantastisk ud, og min eneste bekymring var, om hun kunne sælge den igen. Men da hun satte en annonce i avisen med teksten "Sød, lille, prikket bil sælges", så havde hun fire henvendelser på seks timer," griner Lilli Henriksen.
Så Lilli sagde sit gode job som journalist op for at gå i gang med firmaet "dotupyourcar.com".
Her kan man købe alle slags mønstre i folie, som man let og enkelt kan klistre på sin bil.
Lilli Henriksens egen bil har både øjenvipper og røde polka-prikker over det hele, og den er en fornøjelse at køre rundt i.
"Du aner ikke, hvor mange smil, jeg får tilbage, når jeg kører op og ned af Lyngby Hovedgade," griner hun.

Kvinder og erotik

Lilli Henriksen har arbejdet med historier til kvinder i et langt liv. Hun var med til at starte Danmarks første erotiske magasin for kvinder "Tidens Kvinder", og hun har i en årrække arbejdet på Familie Journalen.
"Som journalister arbejder vi med vore fornemmelser for, hvad der er oppe i tiden, og det er oppe i tiden at pynte biler. Hvor mange gange har du ikke selv gået hen til en forkert bil på en P-plads, fordi alle biler ligner hinanden? Der er efterhånden en kæmpe skare af kvinder, som tager rattet i egen hånd. Bilen skal ikke være anonym - den skal udstråle den, du er," siger Lilli Henriksen.
Hun har aldrig været i tvivl om, at hun skulle begynde med de runde former:
"Prikker er det mest anvendte grafiske symbol i hele verden - og de er rigtig feminine. Mænd har allerede fundet ud af at pakke deres biler ind i folie, når de for eksempel vil have bilen mat sort. Det er det samme system med prikkerne. Det er folie, man klistrer på, og så synes jeg det er rigtig kvindeligt, at man kan bruge en hårtørrer til at tage dem af igen. Kvinder skal kunne gør det selv. Jeg hader, når kvinder er hjælpeløse. Nu skal de også tage bilen i egen hånd," mener Lilli Henriksen.

Lilli Henriksens prikker klæder også sidespejlet.

Lilli Henriksens prikker klæder også sidespejlet.

Elsker fart

Lilli Henriksens eget forhold til er noget specielt. Hun elsker nemlig fart. Rigtig meget fart.
"Der er ikke mange kvinder, der er blevet stoppet i Frankrig med 183 kilometer i timen, eller er blevet smidt ud af Sverige for at køre 127. Men det har jeg. Så fart og kvindelig ynde kan altså godt gå hånd i hånd," griner hun.

Tatoveringer kan blive den næste store trend på bilerne, spår Lilli Henriksen.

Tatoveringer kan blive den næste store trend på bilerne, spår Lilli Henriksen.

Pige og bil - med samme prikker.

Pige og bil - med samme prikker.

Fakta

Du finder Lilli Henriksens prikker på dotupyourcar.com

Publiceret 28 January 2013 00:00

SENESTE TV