Microsoft flytter til Lyngby

Microsoft Development Center Copenhagen forlader Trørød, når It-giganten i 2015 sine to danske datterselskaber i et nyt fælles domicil i Lyngby

Af
Steen Trolle

En af Rudersdal Kommunes største private virksomheder flytter til nabokommunen mod syd. Det er Microsoft Development Center Copenhagen, der har hovedsæde på Frydenlunds Allé 6 i Trørød, som i 2015 rykker til Lyngby. Her bliver virksomheden en del af helt nyt domicil, som også skal huse salgsselskabet Microsoft Danmark, der i dag har hovedsæde i Hellerup.

"Vi vil gerne samle vores to datterselskaber i Danmark. Vi tror, at vi kan opnå en række synergier, for selv om vi laver noget forskelligt, så samarbejder vi på en lang række områder" siger Charlotte Mark, administrerende direktør for Microsoft Development Center Copenhagen, som udvikler Microsofts Dynamics-produkter til det globale marked.

"Et fantastisk hus"

Det nye domicil bliver en del af et 40.000 kvadratmeter stort kompleks med kontorer, studieboliger og butikker, som skal bygges på Kanalvejsgrunden overfor Lyngby Storcenter. Når Microsoft er på plads i de nye omgivelser, vil 900 medarbejdere få deres daglige gang.

"Det blive et fantastisk hus. Vi vil skabe fremtidens arbejdsplads, som understøtter de forskellige måder, man arbejder sammen på i dag. Vi har været utroligt glade for at være i Vedbæk, men det er et hus vi er flyttet ind i, det er ikke oprindeligt skabt til os, og derfor passer indretningen ikke så godt til de nye samarbejdsformer, samtidig med at vi ikke har mulighed for at samle begge datterselskaber heroppe," siger Charlotte Mark om Frydenlunds Allé 6, som oprindeligt var hovedsæde for Superfos.

En tegning af Microsofs kommende domicil i Lyngby.

En tegning af Microsofs kommende domicil i Lyngby.

null

Publiceret 18 April 2013 13:32

SENESTE TV