De to store længer til gården udbrændte totalt. Foto: Allan Andersen.

De to store længer til gården udbrændte totalt. Foto: Allan Andersen.

Mystiske biler set ved storbrand

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

To store længer til en gård i Nordsjælland stod i lys lue lørdag aften og nat, og brandvæsenet arbejdede søndag morgen stadig med at slukke ilden. Samtidig arbejder politiet med at undersøge, om branden er påsat. Vidner har angiveligt set mystiske køretøjer i forbindelse med branden på gården på Karlsgårdsvej ved Helsingør.
Det var en kvindelig beboer, som slog alarm klokken 22.59, da der lugtede af røg fra en af længerne, oplyser Nordsjællands Politi. Der bor en kvinde og en mand på gården.
"Begge længer var overtændte og nedbrændte fuldstændig," fortæller vagtchef Ulrik Lindén, Nordsjællands Politi.
Længerne blev brugt til opbevaring, og ingen dyr eller mennesker er kommet til skade.
"Vi undersøger nu flere muligheder omkring årsagen til branden. Gården ligger afsides, og der er set køretøjer ved gården i forbindelse med branden. Det skal undersøges nærmere," siger vagtchefen.
Brandvæsen fra det meste af Nordsjælland var i aktion, og mandskabet fik angiveligt reddet en række biler ud af bygningerne, knallerter og andre værdier. Også svejseværk og gasflasker blev hevet ud af bygningen, inden ilden fik overtaget.
Klokken 03.00 brændte det fortsat kraftigt på stedet, og de to længer var et stort flammehav og kunne ikke reddes, oplyser Lokalavisen.dk's fotograf på stedet. 

Publiceret 26 May 2013 11:07

SENESTE TV