TV:

Spilledjævlen besatte Kim: "Jeg tabte alt"

27-årige Kim Lyhne er en af de omkring 100.000 danskere, der, i større eller mindre grad, har problemer med spilafhængighed. Indtil for et år siden brugte Kim rigtig meget tid og rigtig mange penge på spillemaskiner på diverse kasinoer. Og prisen for afhængigheden var høj. Til sidst var der nemlig hverken råd til husleje, benzin, forsikringer, tøj eller mad.
"Hele korthuset væltede. Der var for mange rudekuverter til, at jeg kunne overse dem eller putte dem i en skuffe. Men helt til det sidste havde jeg tanken: hvis jeg nu bare går ned og smider de sidste 2.000 kroner, så har jeg måske lynhurtigt 6.000 i stedet for," siger Kim Lyhne, da Lokalavisen.dk møder ham i Herlev, hvor han, sammen med cirka 30 andre spilafhængige, mødes to timer hver tirsdag i selvhjælpsgruppen Støttegruppen for Ludomaner. Støttegruppen er blevet Kims nye medicin efter, at han har færdiggjort et længere behandlingsforløb hos Center for Ludomani.
"Her taler alle ludomansk, og det er rart. Samtidig er fordelen ved at komme her, at jeg lige får en reminder om, at jeg skal leve med denne spilletrang her resten af mit liv og mere eller mindre konstant være på vagt over for den. For jeg bliver hele tiden mindet om spil i tv, på busser og i butikker," fortæller Kim.
Men hvad var det, der fik den 27-årige sælger fra Frederikssund til at miste kontrollen over sin spillelyst? Hør om Kims hårde kamp mod sin indre spilledjævle i tv-indslaget her:

null

Publiceret 29 May 2013 12:39