Jeg har hus, bil og heste. MEN det er ikke altid sjov og ballade, og det er bestemt ikke noget for sarte unge piger,

Jeg har hus, bil og heste. MEN det er ikke altid sjov og ballade, og det er bestemt ikke noget for sarte unge piger," siger Sarah Gold til Lokalavisen.dk. Hun er selv en meget erfaren prostituret.

Dansk top-prostitueret:

Piger, hold jer fra sugardating!

Af
Af Kim Belmark

Unge piger - hold jer langt væk fra sugardating! I sælger jer selv for billigt, og det kan være ødelæggende at flirte med prostitution, når man er ung og uerfaren og ikke har noget bagland.
Sådan lyder hovedbudskabet fra en af Danmarks bedst kendte prostituerede om den aktuelle debat i medierne om begrebet sugardating (piger og unge kvinder, som tilbyder ældre mænd sex mod gaver og penge).
"Jeg er som prostitueret OG Mor, mildest talt lidt rystet over, at man offentligør artikler, der let kunne anspore flere unge piger til at flirte med fænomenet - ikke, at der er noget galt med prostitution som sådan, men der er meget stor forskel på, hvordan og hvorledes man havner i det!" lyder det fra den professionelle  prostituerede, der arbejder og er kendt i miljøet under navnet Sarah Gold (Lokalavisen.dk kender hendes identitet).
"Jeg er selv en af de mere fremtrædende prostituerede i Danmark. Jeg har valgt det selv og er registreret med cvr-nummer og alt, hvad man ellers skal, når man har et firma. Jeg er glad for det, Jeg tjener godt, jeg har hus, bil og heste. MEN det er ikke altid sjov og ballade, og det er bestemt ikke noget for sarte unge piger," skriver Sarah Gold til Lokalavisen.dk.

Se også udvalgte tv-indslag:
Eks-prostitueret: Alle mænd var klamme svin
Lykkelig luder: "Jeg elsker mit job"
Webgirl Misja smider tøjet på nettet: "Jeg har prøvet mange sjove ting"

"Først og fremmest synes jeg, at det er en utrolig dårlig trend, som af flere grunde er med til at ødelægge unge piger mere end nødvendigt, såfremt man endelig skal flirte med prostitution. Der er flere grunde hertil: Pigerne er af flertal ganske unge og helt på egen hånd - det vil sige, at man ikke har noget sikkerhedsnet eller et bagland, som har styr på ens færden, skulle man nu komme i kontakt med en ubehagelig 'sugardaddy' eller havne i en svær situation.
"Når det så er sagt, er jeg dybt rystet over, at piger kan prostituere sig selv så billigt. At sælge sig selv for 1000 kroner må med stor selvfølgelighed ødelægge enhver piges selvværd - i en verden som allerede er rå og kynisk, og hvor selvrespekt og selvværd er en så stor vigtighed. 1000 kroner er, hvad 30 minutter i mit selskab koster - uanset om det så er sex eller en sludder for en sladder. Men man skal være et utroligt velafbalanceret og afklaret menneske for at optræde i prostitutionsverden gennem flere år, og helt unge skolepiger, som læser jeres artikel, har måske ikke de overvejelser der skal til."
"Jeg mener slet ikke, at det er noget, som unge piger skal give sig i kast med - men jeg synes, at man som avis, når man trykker en sådan artikel, er nødt til at have noget modspil ind over, så de unge piger har nemmere ved at gennemskue den eventuelle faldgrube, de måske er på vej ned i."
"Man kan få et indtryk af, at det er da helt i orden og tilnærmelsesvis ganske normalt, og det er det jo ikke! De ting, man gør som 20-årig i et uovervejet øjeblik, kan forfølge en resten af livet, og som 20 årig er de fleste bare ikke klar til at tage den slags beslutninger," skriver Sarah Gold til  Lokalavisen.dk.
En mandlig bruger (Lokalavisen.dk kender hans identitet) af sugardating skriver følgende til os:
"Jeg er en 60 årig mand, der sidste sommer oprettede en profil med foto på sugerdates med forestilling om at have lejlighedsvis seksuel kontakt med en helst yngre kvinde, som jeg kunne honorere med et fast månedligt tilskud til eksempelvis uddannelse eller forbedrede levevilkaar. Omtrent 100 emner kontaktede jeg diskret og heraf udviklede sig delvis bekendtskab med cirka 20."
"Efter få uger var der ingen tvivl om, at 17 af disse kvinder kun fungerede som call-girls på hobbybasis, og hos de sidste 3, som fremstod meget uspolerede og passende ind i konceptet "sugargirl2daddy", opdagede jeg gennem en måneds tid en voldsom forandring og kynisme, der tydeligt udviklede sig. Min konklusion kan derfor kun blive, at selv de enkelte kvinder uden tidlige erfaringer, der begiver sig ind på dette område, er i voldsom fare for at ende i direkte kynisk prostitution for penge."null

Publiceret 26 February 2015 13:07

SENESTE TV