Kvindelig fotograf søger flere kvinder - se billederne:

Så vidunderlige kan almindelige nøgne kvinder være

Kunne du tænke dig at deltage i fotoprojektet Female Beauty With an Edge?

 
Det lyder nærmest som en kontaktannonce, men det er det ikke. Det er snarere en efterlysning. For fotokunstner Mathilde Grafström leder netop nu efter kvindelige modeller, som vil medvirke i hendes kontroversielle udstilling Female Beauty With an Edge, der det seneste års tid har skabt en del røre. Udstillingen har både været udsat for hærværk og er blevet forbudt i offentlige rum af Københavns Politi, fordi man skønner, at billederne er pornografiske, blufærdighedskrænkende og uegnede for børn.
Se selv hvad du mener i billedgalleriet her på artiklen: 
Men Mathilde er træt af den kropsforskrækkede kultur, som hun mener gennemsyrer det danske samfund.
"Mine billeder er helt uskyldige nøgenfotos af almindelige naturskønne kvinder, men i dag er det åbenbart blevet den almindelige holdning i samfundet, at kroppen er noget beskidt og forkert, som ikke tåler at blive set. Det er da ikke mærkeligt, at utroligt mange børn og voksne lider af mindreværdskomplekser over for deres krop, når vi har så kropfjendsk en holdning i det moderne samfund," siger hun.

Løbende selvterapi

Mathilde Grafström har indtil videre arbejdet med 25-30 forskellige kvinder, men hun håber, at mange flere har lyst og mod til at hjælpe hende med at kæmpe videre med projektet, hvis mål er at normalisere forholdet til kvindekroppen. 
"Jeg mangler virkelig modeller, og alle som er åbne overfor projektet og har lyst til at se på sig selv er mere end velkomne til at kontakte mig. Og det behøver ikke være unge kvinder. Jeg vil gerne vise en bred vifte af typer og ønsker at arbejde med både unge, ældre, tykke og tynde," siger Mathilde. 
"Flere af de kvinder, jeg indtil videre har arbejdet med, har faktisk haft det skidt med deres kroppe. Gennem fotografiet vil jeg gerne have dem til at åbne lidt op og vise, at de rent faktisk er seksuelle og sexede. Det er der jo rigtig mange, der går rundt og tror, at de ikke er. Så hvis jeg kan vise dem det på billedet, så er det fantastisk," siger Mathilde, som også selv får noget ud af fotoprojektet. 
"Jeg arbejder en del med mit eget selvværd og har haft svært ved at se skønheden i mig selv. Her fungerer Female Beauty With an Edge, hvor jeg forsøger at hjælpe andre med at lære at elske deres krop, som en form for løbende selvterapi." 
Hvis du vil høre mere om muligheden for at blive model for Mathilde, så skriv til hende her

Læs Mathilde Grafströms model-krav

Jeg søger frivillige nøgen modeller til mit projekt, hvor jeg viser din sande skønhed. Så hvis du er naturligt smuk, og har lyst til at være min model, så læs videre nu. Der er 2 kategorier.
Unge kvinder: Alder 18-24, glad, sød og energisk som person. Modne kvinder: Alder: 24-110 år: Du stråler af skønhed, glad for din krop, du er energisk og glad som person, og du mener ikke at du er blevet en eneste dag grimmere med alderen.
Meld dig til mit skønhedsprojekt hvis du mener at passe til min beskrivelse og send mig en email - HUSK et billede af dig selv: matgrafstrom@gmail.com.
Du behøver ikke have erfaring. Jeg får utroligt mange henvendelser hver dag, men gør mit bedste for at svare dig så hurtigt jeg kan.
Fotograferingerne foregår i København enten i naturen eller i et lukket indendørs studie.

Publiceret 18 December 2015 23:08

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV