Udlænding overfaldt kvinde med barnevogn:

Ville have sex og befamlede hende mellem benene

En 31-årig kvinde, som torsdag formiddag gik tur med barnevogn omkring det historiske oplevelsescenter, Andelslandsbyen Nyvang, på Oldvejen i Holbæk, blev klokken 11.45 udsat for seksuel krænkelse af en fremmed mand, som henvendte sig til kvinden. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.
I første omgang opfordrede han hende til sex. Dette afslog hun. Men manden tog ikke et nej for et nej. Han stak herefter sin hånd ind under kvindens frakke og ind mellem hendes ben og befamlede hende. Da kvinden tog sin mobiltelfon frem for at dokumentere overgrebet og fotografere overfaldsmanden, stak han ifølge politiet af ad en lille sidevej ved Andelslandsbyen.
En politipatrulje nåede frem til stedet et kvarter senere og ledte efter manden i området men uden held. Gerningsmanden efterlyses og beskrevet således: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, 167-173 centimeter høj, almindelig kropsbygning, brun i huden, sort hår. Manden havde muligvis skæg, talte engelsk, var iført strikhue og medbragte en gennemsigtig skraldesæk.
Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger i sagen.

Publiceret 22 January 2016 15:25

SENESTE TV