17-årig pige i desperat kamp mod voldtægtsmand:

Politiet efterlyser "mørklødet mand med sort fuldskæg"

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser en mand, som onsdag forsøgte at voldtage en 17-årig pige i Sønderborg

Af
Af: JN

 
En mand overmandede for en lille uge siden en 17-årige pige og forsøgte at voldtage hende ved et grønt område i Sønderborg. Politiet er stadig på bar bund i sagen og efterlyser nu vidner til hændelsen, som foregik onsdag aften i sidste uge omkring klokken 22. Det skriver jv.dk.
Pigen gik fra passagen ved Jensens Bøfhus over parkeringspladsen mod Rutebilstationen. Da hun kom til det grønne anlæg overfor Sønderborghus, trak gerningsmanden hende ned.
"Han hiver hende i armen og siger på engelsk, at hun skulle komme med. Men hun får revet sig fri. Så vælter han hende omkuld, og mens han ligger ovenpå hende, forsøger han så at få hendes bukser af. Det lykkedes ham faktisk at få knappet hendes bukser op, men så tager hun en peberspray frem og sprøjter ham i ansigtet, og så stikker han af," siger politikommissær, Svend Erik Lassen, fra Syd- og Sønderjyllands Politi til jv.dk.
LÆS OGSÅ: Han reddede kvinde fra voldtægt - men se hvordan han selv blev mishandlet
Det eneste signalement pigen har kunnet give af manden er, at han var mørklødet, havde sort fuldskæg og talte engelsk.
Politikommissær Svend Erik Lassen afviser overfor jv.dk, at efterforskningen er specielt rettet mod asylansøgere på kasernen i Sønderborg. Han fortæller samtidig, at sagen efterforskes som et forsøg på voldtægt, og at politiet er meget interesserede i at høre fra vidner eller andre folk, som kan have oplysninger i sagen. Ring til Lokalpolitiet i Sønderborg gennem Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 1-1-4.
LÆS OGSÅ: 17-årig pige reddede sig selv: Sparkede voldtægtsmand i hovedet

Publiceret 26 January 2016 10:47

SENESTE TV