Indvandrerbande hærger Netto:

Politiets svar? Send en mail

Af
Daniel Sennek

I det nordvestlige København ligger en Netto-butik, der er plaget af en bande med indvandrerbaggrund. Banden går grinende ind i butikken og stjæler for flere tusinde kroner ved højlys dag. Det skriver BT.
Faktisk er butikken så plaget af banden, at butikkens souschef nu har skrevet et brev direkte til justisminister Søren Pind.
- Jeg skriver til dig i afmagt, da jeg cirka en gang om ugen er udsat for grove butikstyverier fra unge mennesker. Når dette bliver anmeldt, og det gør det hver gang, lader det desværre ikke til, at politiet har ressourcer til at gøre noget ved sagen. Dette til trods for at jeg hver gang oplyser, at jeg har videoovervågning på de pågældende mennesker. Vi står i øjeblikket i en situation af totalt afmagt, fremgår det af brevet, der mandag blev sendt til justitsministeren, ifølge BT.
Til Radio24syv fortæller souschefen, at han sendte brevet i afmagt. En af episoderne beskriver souschefen således.
- Jeg var ude på kontoret, og kunne se på kameraet, at min kollega blev distraheret af en af drengene, mens tre andre skiftedes til at bære kasser med øl, slik og kager ud af butikken. Jeg konfronterede dem med det, men de begyndte bare at ødelægge og kaste med varerne og råbe og skrige af mig. De var fire og jeg var kun én, så jeg kunne ikke gøre noget. Jeg følte mig virkelig magtesløs, siger Jakob til Radio24syv.
Souschefen har gang på gang meldt det til politiet - men deres svar var ikke helt det, som souschefen havde forventet.
- Jeg har anmeldt dem fire gange siden december, men politiet har bare sagt, at jeg skal sende en mail. Politiet har ikke været ude i butikken eller set på videoovervågningen, forklarer Jakob til Radio24syv.
Det er ikke kun Netto, men hele kvarteret, der er plaget af banden.

Publiceret 12 February 2016 08:58