Ung kvinde forsøgt gruppevoldtaget af asylansøgere - politiet advarer:

Gå ikke ud alene

Fire grove sexoverfald og voldtægtsforsøg får nu politiet i Herning til at advare enlige kvinder, som færdes i Hernings natteliv: Gå ikke alene og på øde steder. Aftal afhentning eller tag en taxa.
Advarslen kommer efter det seneste voldtægtsforsøg mod en 18-årig kvinde klokken 04.35 natten til søndag. I denne sag er to afghanske asylansøgere på henholdsvis 16  og 18  år blevet varetægtsfængslet i fire uger, men politiet i Herning efterlyser en tredje mand, som var med i forsøget på gruppevoldtægt af den 18-årige kvinde.
Tre mænd trak den unge kvinde ind i en port i Søndergade. De holdt hende for munden, gramsede på hende og forsøgte at trække tøjet af den 18-årige. 
Hun havde været på 'Lones Køkken' i Bredgade, og på gaden blev hun kontaktet af en mand, der ønskede en cigaret. Kvinden gik, men blev forfulgt af tre mænd til Søndergade, hvor de greb fat i hende og slæbte hende ind i porten.
De to unge afghanere blev anholdt et kvarter senere, fordi politiet var kaldt til en bar i Østergade, hvor en mand viste en kniv frem. Det viste sig, at de to afghanere på baren ifølge vidner var de samme, som havde antastet den 18-årige i Søndergade kort før.
Fremgangsmåden ved de fire voldtægtsforsøg har været nogenlunde den samme, hvor en kvinde bliver forfulgt og trukket ind i en gyde og forsøgt voldtaget. Men gerningsmændene er blevet forstyrret af vidner og er flygtet, oplyser politiet.
Del meget gerne via Facebook-opslaget under denne artikel.
 
 

Spred meget gerne politiets advarsel og efterlysning

Opslået af Lokalavisen.dk på%26nbsp;22. marts 2016

Publiceret 22 March 2016 12:33

SENESTE TV