Lig på bordet var åbenbart IKKE nok:

Nye stenkast mod bilister fra forskellige motorvejsbroer - flere ramt

 
Hillerødmotorvejen var torsdag eftermiddag spærret efter stenkast mod biler fra en motorvejsbro ved Høje Gladsaxe. En bil fik materielle skader. Men det var ikke det eneste sted, der blev kastet med sten mod biler torsdag.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at to bilister blev ramt, da de kørte under en af broerne på Sydmotorvejen ved Køge torsdag omkring klokken 12.30.
En 21-årig mand fik en cirka 4 centimeter stor bule i taget på hans bil, da han blev ramt. Han formodede, at nogle unge mennesker, der befandt sig på Ringstedvejbroen over motorvejen, kunne stå bag kastet. En anden bilist anmeldte næsten samtidig, at han også blev ramt af noget på frontruden ved samme bro.

Politiet kørte straks til området, men fandt ikke nogen personer i området. Sagen bliver dog efterforsket yderligere for at finde frem de unge mennesker på broen i et forsøg på at stille nogen til ansvar, oplyser politiet.

LÆS OGSÅ: 5-årig drengs mareridt - mor dræbt, far hårdt kvæstet: Vidner til flisedrab på motorvej efterlyses fortsat
 

Kast i Rødovre

Klokken 17.13 var den så gal i Rødovre, hvor der blev kastet sten mod kørebanen fra en bro over Avedøre Havnevej. Stenene, som var på størrelse med en knytnæve, blev efterfølgende fundet af politiet og gemt til efterforskning af sagen. Kun ved et held kom ingen personer til skade.

Vidner søges

Hvis man har set noget eller har oplysninger i de seneste dages sager så kontakt Københavns Politi, vedrørende stankast på Hillerødmotorvejen, Midt- og Vestsjællands Politi, for stenkast på Sydmotorvejen, og Københavns Vestegns Politi for skenkast på Avedøre Havnevej, på telefon 1-1-4.
Der har efterhånden været en del sten- og flisekast den seneste uges tid flere steder i landet. Værst gik det på Fyn, hvor en 33-årig tysk kvinde søndag morgen mistede livet efter at være blevet ramt af en 30 kilo tung flise, som blev smidt mod vejbanen. Men det har tilsyneladende ikke fået folk til at besinde sig - nærmere tvært imod.

Publiceret 27 August 2016 11:05

SENESTE TV