Sofia Silje malker sine bryster flere timer dagligt:

Det gør mig liderlig og lykkelig

 
Erotic World er i fuld gang i Valby Hallen. Midt blandt sexmessens udstillere sidder Sofia Silje og ammer. Det er ikke fordi, hun er nybagt mor. Hun ammer for sin egen skyld - og hun nyder det.
"Det giver en slags elektriske impulser i hele kroppen, og hos mig giver det en slags lykkefølelse og en enorm stor liderlighed," siger Sofia Silje.
Hun er en af de kvinder, som dyrker amme fetishen erotisk laktation. Fem til seks gange om dagen sætter hun sig til rette med sin malkemaskine og pumper løs på begge bryster i en halv time. Målet er at hun på sigt kan sætte gang i sin egen mælkeproduktion. Og der er en sidegivist, der samtidig er et godt råd til alle kvinder, som ønsker sig en fyldigere barm:
"Brysterne bliver meget mere fyldige på en naturlig måde. Altså lige nu vejer de faktisk cirka et kilo, og meget af det er skabt på grund af kun en måneds stimulering. I stedet for alt det der "plastic fantastic, så gør det på naturlig vis," siger Sofia Silje.

Erotic World kan opleves i Valby Hallen til og med søndag klokken 18.
Hør meget mere om Sofia Siljes noget anderledes hobby i tv-indslaget øverst i artiklen og hør seksualterapeut Pia Struck fortælle mere om erotisk laktation her: KLIK

Publiceret 08 October 2016 20:02

SENESTE TV