Arkivfoto.

Arkivfoto.

To nye sexovergreb:

Ulykkelig ung kvinde græd, da to-tre mænd gramsede på hende

Kvinder er ikke et tag-selv-bord eller en buffet, hvor man blot 'tager for sig af retterne'. Uanset, hvordan de går klædt. Men det er der åbenbart nogle mænd, der ikke kan finde ud af.
Tidligt søndag morgen blev to unge kvinder to forskellige steder i Roskilde udsat for sexovergreb, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, som ikke vil udlukke, at de to sager har forbindelse med hinanden.
Klokken 04.45 fik politiet en anmeldelse om et overgreb, der fandt sted mellem klokken 03.30 og klokken 04.15, hvor en 19-årig kvinde fra Roskilde blev antastet på Algade ved Klostermuren. En mand - der af politiet beskrives som 20-23 år, mellemøstlig af udseende, almindelig af bygning, brun hudfarve, kort sort hår, iført blå eller sort vinterjakke - forsøgte at kysse kvinden. Manden ville også have hende til andre seksuelle ydelser, hvilket kvinden afslog. På et tidspunkt opgav gerningsmanden sit forehavende og kvinden kunne forlade stedet. Politiet vil meget gerne tale med vidner, der ud fra signalementet eller på anden vis kan føre til gerningsmanden. Ring på 114.
Søndag morgen klokken 06.25 fik politiet en ny anmeldelse om sexovergreb på en kvinde, denne gan ved Stationscentret, hvor 2-3 mænd fik fat i en 18-årig kvinde fra Roskilde, der efterfølgende blev udsat for beføling uden på tøjet. Kvinden græd og fortalte, at hun ville tilkalde politiet, hvorefter mændene forsvandt.  Eventuelle vidner til sagen bedes henvende sig til politiet på 114.
 

Publiceret 10 October 2016 11:35

SENESTE TV