Modelfoto

Modelfoto

Tilfældig 20-årig stukket ned af ukendte gerningsmænd:

"Nu skal I se, hvordan man stikker"

Af
Af Daniel Sennek

 
En 20-årig mand var offer for et fuldstændig tilfældigt knivoverfald af en ukendt gruppe gerningsmænd fredag aften. Foran erhvervsskolen Selandia på Vestre Ringgade i Slagelse, blev han ved 22.00-tiden passet op af fire mænd.
"Jeg stog bare og ventede på en kammerat og pludselig kom de bare og angreb mig," siger den 20-årige til Ekstra Bladet.
Den 20-årige fortæller til Ekstra Bladet, at de fire frenge begyndte at slå ham i hovedet, mens de udbrød, at de ville have hans pung og telefon. Den ene dreng havde desuden en kniv en i hånden, og som den 20-årige fortæller, så lignede det, at han ville stikke ham i maven. Men da gerningsmanden tøvede tog en anden over.
"Han tog kniven fra ham den anden og sagde 'nu skal du se hvordan man stikker'" fortæller den chokerede 20-årige til Ekstra Bladet.
Den 20-årige mand får dog løftet sit ben op foran maven i forsvar, og derfor bliver han ramt i låret i stedet for maven. Ifølge den 20-årige kommer der nogle lyde fra området, der gør at gerningsmændene flygter derfra.
Ifølge vagtchef Ehm Christensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, flygtede de fire mænd i en rød Toyota. Politiet oplyser at gerningsmændene var maskerede.
Udover at være blevet stukket i låret, sp blev den 20-årige mand også snittet i ansigtet, og er stadig i chok efter det brutale overfald.

Publiceret 19 February 2017 07:38

SENESTE TV