Arkivfoto

Arkivfoto

GLS-bude spurgte gruppe af unge om vej:

Blev jagtet gennem byen og brutalt gennembanket

Af
Af Daniel Sennek

 
To unge bude fra firmaet GLS blev fredag omkring middagstid jagtet og overfaldet af en gruppe af utilpassede unge i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.
Overfor avisen fortæller politikommissær Michael Gaml fra Nordsjællands Politi i Frederikssund, at GLS-budene, der stammer fra Næstved, af deres arbejdsgiver var sendt til Frederikssund for at aflevere en pakke.
De tog derfor til Frederikssund, men kunne ikke finde ud af byen efter at have afleveret pakken. Så på Heimdalsvej stoppede de ved 12.30-tiden for at spørge en gruppe unge om vej.
"Det er nogen af de utilpassede unge, og det giver hurtigt en konfrontation, så buddene Næstved bliver jagtet rundt i området - og ved Midgård bliver de indhentet af de unge og udsat for vold," fortæller Michael Gaml til Frederiksborg Amts Avis.
De unge fra Næstved blev både slået med knytnæver - og en sten blev også brugt som slagvåben - så der er tale om både almindelig vold og kvalificeret vold, og de to bude fik skader, som dog ifølge Michael Gaml ikke var alvorlige.
"De blev kørt på skadestuen efter endt afhøring, men de var rystede de unge mennesker," siger han.
Han oplyser, at de utilpassede unge ikke var ude efter at stjæle pakker, så han ser overfaldet som et udtryk for "afstumpet opførsel".
"Vi har en god fornemmelse af hvem, der har foretaget volden," siger han.

Publiceret 27 February 2017 13:02

SENESTE TV