Morten Stom på teambuildingkursus i 2010 sammen med tre PET-ansatte i Den Blå Lagune i Island, mens de endnu samarbejdede.

Morten Stom på teambuildingkursus i 2010 sammen med tre PET-ansatte i Den Blå Lagune i Island, mens de endnu samarbejdede.

Morten badede med sine børn:

Omringet af fem muslimer med kniv og kameraer - "Der skal ske et blodbad"

Af
Af Daniel Sennek

 
Den tidligere PET-agent Morten Storm var ude at bade med sine børn, da han pludselig bliver omringet af en gruppe mænd, der truer ham med kniv. Nu er fire mænd blevet tiltalt af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi  for trusler mod den tidligere PET-agent Morten Storm. Trusler, der var af en sådan karakter, at Morten Storm havde grund til at frygte for sit liv.
Det skriver Jyllands-Posten.
De fire mænd er alle tiltalt for at true Morten Storm på livet den 24. juni 2016. Her var Morten Storm ude at bade og fiske med sine børn i Korsør, da fem mænd omringede ham og råbte skældsord mod ham.
"Svin", ”forræder”, ”der ville ske et blodbad”, ”hvad laver du i det her svineland”, ”tror du bare, du kan gå her – frit og i sikkerhed – efter det du har gjort, uden at der skal ske dig noget” og lignende fraser var ifølge Jyllands-Posten nogle af trusler, der lev fremsat.
Den femte mand er blevet identificeret og politiet arbejder på, at han pogså kan stilles for retten. Ifølge anklageskriftet var det også ham, der understregede truslerne ved at tage en kniv frem, mens han forsøgte at kalde Morten Storm hen til sig.
Det lykkedes for for Morten Storm og hans tre mindreårige børn at slippe væk uden at lide fysisk overlast. Han politianmeldte sagen og har siden været udstyret med overfaldsalarm.
Storm har tidligere kaldt episoden et mislykket terrorangreb, men politiet har altså rejst en tiltale for trusler, der kan straffes med op til to års fængsel.
"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg blev udsat - og mirakuløst, slap levende og uskadt fra - et mislykket opportunistisk terrorattentat i Korsør, hvor jeg skulle dræbes ude på revet bag ved campingpladsen. Fem religiøse muslimer (én dansk konvertit, én somalier og tre arabere) troppede op med knive og kamera. Jeg skulle dræbes på ren IS-manér og de ønskede sig selvfølgelig heltestatus, som dem der dræbte Morten Storm," skrev Morten Storm i en Facebook-opdatering dengang. 

Morten Storm

 I 2012 kunne mand i Jyllands-Posten læse om Morten Storm, der fortalte om sit og Politiets Efterretningstjenestes samarbejde med den amerikanske efterretningstjeneste CIA om at spore en terrorleder, som stod på USA's dødsliste over terrorister.

Morten Storm udgav sig dengang for at være militant islamist og vandt al-Qaeda-lederen Anwar al-Awlakis fortrolighed.

Blandt andet skaffede Morten Storm terrorlederen en hustru, hvorefter han placerede sporingsudstyr i hendes kuffert med henblik på at føre efterretningstjenesterne til terrorlederens skjulested. Al-Awlaki blev dræbt i et amerikansk droneangreb i september 2011 i Yemen.

Siden er Morten Storm gået under jordan af frygt for repressalier fra de kredse, han havde forrådt.

Flere gange har han været udsat for trusler. Det er dog kun anden gang, at der er blevet rejst tiltale i den forbindelse.

Publiceret 27 April 2017 11:25

SENESTE TV