Mor til sigtet i vandscooter-tragedien:

"Min søn er ikke uansvarlig - han er en god dreng"

Af
Af Daniel Sennek

 
I weekenden blev en række unge mænd anholdt, da de blev sigtet i forbindelse med den ulykke i Københavns Havn, hvor to unge amerikanske kvinder blev dræbt efter sammenstød med en vandscooter. 
Nu forsvarer moren til 24-årig KL, der er blevet løsladt i sagen, men stadig sigtet for at have forvoldt fare for andres liv i forbindelse med at sejle på vandscooter i høj fart i Københavns Havn, sin søn.
"Min søn er ikke uansvarlig. Han er en god og rar dreng. Han sejlede inde i Københavns Havn. Vi har også været ude og rejse, hvor han har lejet en vandscooter at sejle på. Han ved, hvad han gør, når han er ude på sådan en," siger hun til BT.
Det var ikke hendes søn, men en af hans kammerater, der i høj fart ramte de to amerikanske kvinder, som havde lejet en lille båd og sejlet ud i Københavns Havn. Hendes søn havde dog været til stede og sejlet på vandscooter sammen med de andre sigtede.
»Min søn er ikke en bølle. Han passer sit arbejde og har aldrig været i konflikt med loven. Slet ikke. Han er også meget ked af det. Han er ulykkelig over det og har fortalt mig, at han aldrig skal sejle mere derinde. Han er chokeret,« forklarer GL til BT.

Publiceret 09 May 2017 11:47

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV