Politiet beder desperat om hjælp:

Tilfældig kvinde skudt ned på åben gade - gik med fireårig pige i hånden

En 30-årig kvinde kom gående ud af Magasin i Lyngby en tirsdag aften i november sidste år. En ganske normal aften, der snart udviklede sig til det rene kaos. For kvinden havde lige afsluttet sine indkøb, da hun ud af det blå bliver skudt ned. 
Det skriver Ritzau.
Kvinden blev offer for en skudveksling i det københavnske bandemiljø. I den ene side af brystet blev kvinden ramt - gudskelov overlevede hun. Skuddene var egentligt tiltænkt en 22-årig mand, der blev ramt omkring bagdelen.
Men som om, at det ikke er frygteligt nok, så gik kvinden med en blot fireårig pige i den ene hånd, der altså så kvinden blive skudt. Her over et halvt år senere er politiet ikke kommet nærmere en opklaring, oplyser fungerende politiinspektør Torben Svarrer fra Københavns Politi.
"Sagen er ikke lagt væk som sådan, for den her slags sager er altid aktive, men lige nu er vi langt fra en opklaring. Vi er meget afhængige af henvendelser fra offentligheden," siger han til Ritzau.
Den 22-årige mand har tilknytning til rockergruppen Satudarah.
Torben Svarrer tilføjer, at de involverede meget sjældent er særligt informative overfor politiet, når det drejer sig om konflikter i bandemiljøet.
"Det er svært ved at se motivet, og det gør det ekstrasvært at opklare, når de ikke vil sige så meget. Uden et klokkeklart motiv skal man kigge lidt anderledes på tingene," siger Torben Svarrer til Ritzau.
Se flere billeder på localeyes.dk

Publiceret 04 July 2017 13:34

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV