Indsamling til Døve-OL i mål:

Takkede en trofast sponsor

61.000 kroner er skrabet hjem til formålete, blandt andet med hjælp fra Kvickly

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Tirsdag 18. juli går det løs med Døve-OL i Samsun i Tyrkiet. En begivenhed, der ikke er kendt af lige så mange som det “rigtige” OL, men Per Sørensen fra Albertslund en af dem der har knoklet hårdt for at rette op på det - og på, at deltagerne skal have lige vilkår med andre idrætsudøvere.
Som tidligere omtalt i AP skal deltagerne selv betale omkring 22.500 kroner for at være med, og Per Sørensen har i flere måneder haft en indsamling i gang for at kunne bringe det beløb ned.
“Vi har samlet 61.777 kroner og 31 ører ind”, fortæller han nu, og kan tilføje, at de deltagere der er med i Samsun i Tyrkiet nu i stedet skal lægge et beløb på 2.250 kroner - altså en tiendedel af det oprindelige beløb.
“Der er 18 der skal afsted, heraf en enkelt fra Albertslund”, siger Per Sørensen.
Han understreger, at målet aldrig kunne være nået uden hjælp fra flere - både lokalt i Albertslund og på landsplan. Per Sørensen vil gerne takke Albertslund Futsal Forening, der holdt et støttestævne i april, Dansk Døve Idræts-Forbund, Sponsor.me, Carsten Hansen, Herstedøster IC og Kvickly Albertslund.
Sidstnævnte havde givet 2.500 kroner til støttestævnet på stadion, og Per Sørensen troppede torsdag op i Kvickly for at overrække varehuschef Jonas Møller Christensen et diplom, som tak for støtten.
“Jeg har aldrig mødt nogen som Jonas, der gør så meget for lokalsamfundet”, lød rosen fra Per Sørensen.
“Den går begge veje. Per har haft gang i et top-fedt formål, og har virkelig gjort meget for sagen”, sagde Jonas Møller Christensen.
Kvickly-chefen fortæller åbent, at døve-sagen også er en personlig hjertesag for ham:
“Jeg er født døv, og det blev opereret væk da jeg var halvandet til to år gammel. Da jeg hørte om Pers sag, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle støttes”, siger Jonas Møller Christensen.
Han var også på pletten, da DBU holdt sommer-fodboldskole på stadion, hvor Per Sørensen også er involveret. Her fik de unge spillere overrakt madkasser fra Kvickly.

Publiceret 14 July 2017 09:30

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV