54-årig mand udsat for groft hjemmerøveri:

Sparket, slået og lænket til radiator

 
Natten til lørdag var en 54-årig mand fra Solrød Strand udsat for et groft hjemmerøveri i sin bopæl på Sozzivænget. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Omkring klokken 04 sad manden ved sin computer, da han hørte en lyd. Han gik udenfor sit hus for at se, hvad der larmede. Her så han to personer, der forlod stedet, da han bad dem om det.
Kort efter stod de to mænd lige bag ved ham, hvorefter de skubbede til ham, så han faldt ved sin trappe. Han blev lige efter udsat for flere slag og spark på kroppen. Efterfølgende tvang mændene ham ind i huset, hvor han blev truet med yderligere vold, hvis han ikke udleverede kontanter og smykker. Samtidig lænkede de ham til en radiator med et sæt håndjern.
Først i løbet af lørdag formiddag lykkedes det den 54-årige at komme fri, så han kunne tilkalde hjælp.
De to gerningsmænd beskrives som: Mænd, yngre, talte dansk og arabisk indbyrdes.
Politiet har efterforsket sagen i løbet af dagen, og der er søgt i området omkring Sozzivænget med hunde. I forbindelse med efterforskningen har politiet hørt om en lille, sort Opel, der har holdt på Vestre Grænsevej i løbet af natten og den tidligere morgenstund lørdag. Politiet vil meget gerne i forbindelse med personer, der har kørt i bilen. I det hele taget vil man meget gerne i forbindelse med vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 16 July 2017 20:17

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV