Knust mor til afdød søn råber om hjælp:

"I har stjålet vores største minder!"

Af
Af Daniel Sennek

 
"Hjælp os!"
Sådan lydet det fra Heidi Staalbo Nørgaard, der i et opslag på Facebook efterlyser de minder, der natten til søndag blev stjålet fra hjemmet. Minder om Patrick Madsen, familiens aføde søn, der mistede livet for lidt mere end to år siden i en trafikulykke.
Lige siden familien fra Faxe i Sydsjælland mistede deres elskede søn og storebror, har de passet og plejet Patricks veteran-knallert - en flot, velrestaureret Suzuki Samurai.
"Vores afdøde dreng Patricks knallert er blevet stjålet i nat, sammen med alle vores andre crossere og knallerter. Det er vores største minder om ham, som vi ville bevare for evigt. Det er en Suzuki samurai/dm 50 malet med kamæleon farve, tror det er rød og lidt lilla med et skær af grønt glimmer, som på dette bagskjold, de har ladet ligge."
 

"Vi er virkelig kede af det. Det var hans ét og alt. Han gik virkelig meget op i, at det her gamle klenodie skulle bygges op, og hans Suzuki stod nærmest som original. Det er nogle uvurderlige minder for os, og vi håber inderligt, at vi får dem tilbage," siger moren, 41-årige Heidi Staalbo Nørgaard, til BT.
Ud over den stjålne Suzuki Samurai stak gerningsmændene også af med to andre crossere.
"Der er blandt andet 2 Yamaha crossere, en rød 50cc, som er den, han lærte at køre på, da han var 4 1/2 år gammel, og en blå 90cc, som han selv sparede halvdelen sammen til. Der er stjålet mere, men vi har endnu ikke overblik over det."
"Disse 3 køretøjer er det vigtigste, da de har mange minder med sig om vores dreng, der døde i en ATV ulykke for 2 år siden. Håber inderligt vi får dem tilbage, da de er uvurderlige for os. Del videre overalt, hvor I kan."
Du kan hjælpe ved at dele efterlysningen i nedenstående link

Publiceret 17 July 2017 09:38

SENESTE TV