Onanerede foran mindreårig steddatter:

"Vil du ikke give mig et handjob?"

Af
Af Daniel Sennek

 
En 43-årig mand fra Skælskør er blevet dømt skyldig i samtlige anklager om blufærdighedskrænkelse af to mindreårige piger - bortset fra et enkelt forhold. De to piger er manedns stedbørn.
Det skriver Sjællandske.
Den 43-årige mand blev blandt andet dømt skyldig i at have onaneret foran en af pigerne og spurgt, om hun ville give ham et "handjob" i sommeren 2016. Han har også ved flere lejligheder revet badeforhænget til side, når pigerne var i bad.
Manden blev ved Retten i Næstved idømt 60 dages ubetinget fængsel, samt et besøgs- og boligforbud i to år. Det betyder, at han ikke må være alene i sit hjem med personer under 18 år.

Den 43-årige mand har nægtet sig skyldig i alle anklagerne og har bedt om 14 dages betænkningstid.
Når straffen for blufærdighedskrænkelse i dette tilfælde er relativt hård, skyldes det ifølge anklager Mia Østergaard antallet af forhold - og ikke mindst pigernes unge alder, skriver sn.dk.
Pigerne er i dag henholdsvis 12 og 14 år, og nogle af forholdene går flere år tilbage. De bor ikke længere sammen med deres stedfar.
Ud over den nævnte straf blev manden også dømt til at betale erstatning til de to piger - et beløb, som Sjællandske ikke har kunnet få oplyst.

Publiceret 17 July 2017 08:48

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV