Stak ekskonen 15 gange med en skruetrækker:

"Jeg kunne meget nemt have dræbt hende, hvis jeg havde ønsket det"

Af
Af Daniel Sennek

 
Onsdag begyndte en sag om en sand familietragedie ved Retten på Frederiksberg. En mand fra Hørsholm er tiltalt for vold og forsøg på manddrab, da han den 18. januar i år angreb og stak sin tidligere samlever med en stjerneskruetrækker. Episoden fandt sted i afslutningen af et møde i Statsforvaltningen i København.
Det skriver Frederiksborg Amts Avis.
"Jeg ville skræmme hende, men jeg ville ikke slå hende ihjel. Jeg kunne meget nemt have dræbt hende, hvis jeg havde ønsket det. For hun lå helt blottet flere gange. Tingene gik så utroligt hurtigt. Men jeg var klar i hovedet. Jeg var ikke kuk-kuk, men jeg var irriteret og følte en enorm afmagt," forklarede den tiltalte blandt andet overfor retten ifølge Frederiksborg Amts Avis.
LÆS OGSÅ: Julie døden nær ved fredeligt møde - eksmand angreb pludselig med skruetrækker: "Jeg slår dig kraft eddermaneme ihjel"
Angiveligt skyldes det en uenighed med ekskonen om samværet med deres fælles 15-årige søn. Den tiltalte mand ville have en ordning, hvor han var en uge hos hver forælder af gangen - i stedet for den gældene ordning, hvor moderen har sønnen 8 dage og tiltalte 6 dage. Desuden var det tidligere par uenige om sønnen skulle på efterskole eller ej.
Retssagen fortsætter i dag og fredag i Retten på Frederiksberg. Der er navneforbud i sage. Dommen forventes at falde på mandag.

Publiceret 10 August 2017 07:59

SENESTE TV