Malene lagde navn og foto af sigtet på nettet:

- Her er det klamme affald, som voldtog 4-årig pige

”Her er det klamme kneppeaffald, som voldtog en 4-årig pige forleden”. Sådan lød et opslag fra bloggeren Malene Staal. Opslaget var med navn og foto af den sigtede i sagen om overgreb mod et barn i en århusiansk børnehave. Hun gjorde det på trods af, at der er navneforbud i sagen, og opslaget er blevet delt 7.000 gange på Facebook.
Nu har Fyns Politi valgt at rejse en sag mod bloggeren Malene Staal, skriver TV2 ØSTJYLLAND.
Læs også: Kendt pædofil bortførte 4-årig pige fra børnehave: Sexmisbrugte hende i bil
Sagen, der bragte bloggeren Malene Staals blod i kog, fandt sted tilbage i juni måned, hvor en 4-årig pige blev fjernet fra en børnehave i Aarhus. En 33-årig mand sidder stadig varetægtsfængslet og er sigtet for sexovergreb. Men det navneforbud, som pressen efterlevede, og det faktum, at manden ikke endnu var dømt, gjorde ikke indtryk på Malene Staal.
"Først så gjorde det mig simpelthen så ked af det. Virkelig ked af det. Jeg har selv en datter på tre år og en datter på fem år. Det gjorde mig ked af det og vred," siger Malene Staal til TV2 ØSTJYLLAND.
Kommentarerne til opslaget er hårde. Flere handler om selvtægt. Opfordringer til at kastrere manden eller dræbe ham. Malene Staal mener, at det er fordi, de pædofile slipper for let, når det handler om strafudmåling.
"Jeg synes, der skal være hårdere straffe, men også, at de skal være offentlig kendt.  Hvis der kommer flere pædofile min vej, hvor jeg er overbevist om, at de har gjort det – så vil jeg hænge dem ud," siger Malene Staal til TV2 ØSTJYLLAND.
Hun mener ikke, at politikerne gør nok for at slå hårdere ned på pædofili.
Læs også: Kendt pædofil bortførte 4-årig pige fra børnehave: Sexmisbrugte hende i bil
"Det er fordi, vi har den der berøringsangst. Vi gør ikke ting, vi taler om det. Vi taler det til døde, og der er ingen handling bag. Det er skræmmende, for jeg har også børn," siger Malene Staal.
Kære  læsere, hvad mener I om Malene Staals handling? Skriv meget gerne en kommentar - og del og viderebring meget gerne denne artikel gennem Facebook-opslaget under denne artikel:
 Publiceret 30 August 2017 12:08

SENESTE TV