Lyngby Boldklub inviterer til ”Slaget om Helsingørmotorvejen”

På søndag byder Lyngby Boldklub inden for til Superliga og fodboldaktiviteter, når FC Helsingør og Lyngby dyster i ”Slaget om Helsingørmotorvejen”.

Det er kun knap 30 kilometer motorvej, der adskiller Lyngby fra Helsingør – i det lys kan søndagens kamp sagtens få betegnelsen ”lokalopgør”, og de to klubber har da også selv pustet lidt til rivaliseringen ved at sætte Helsingørmotorvejen i spil og – med et glimt i øjet - kalde opgøret for ”Slaget om Helsingørmotorvejen”. Det er nok tvivlsomt om Vejdirektoratet omdøber motorvejen til Lyngbymotorvejen i tilfælde af kongeblå sejr, men ikke desto mindre er der masser af grunde for Lyngby Boldklub til at gå efter sejren. De Kongeblå er fortsat i den tunge ende af rækken, men efter en turbulent opstart med masser af kampe i blandt andet Europa League er der nu igen fuld fokus på opgørene i Superligaen. Og det er tiltrængt mener en af holdets profiler, midtbanespilleren Mikkel Rygaard: ”Vi har haft brug for at få lidt energi tilbage, for vi skal være der 100% i alle kampe i Superligaen. Og det kommer vi til at være nu igen” lyder det fra Mikkel Rygaard, der glæder sig til igen at spille på Lyngby Stadion efter en tiltrængt landskampspause: ”Det er altid en fornøjelse at spille på hjemmebane, og jeg glæder mig altid til at løbe ind på Lyngby Stadion. Man skal ikke undervurdere Helsingør, for de har gjort det godt. Men med vores erfaring og kvalitet skal vi kunne dominere opgøret. Det er en kamp vi skal gå 100% efter at vinde” lyder det fra Mikkel Rygaard. Han bakkes op af cheftræner David Nielsen: ”Det er selvfølgelig en kamp som vi går efter at vinde, det gør vi altid. Helsingør har gjort det fantastisk, og det har vi stor respekt for. Vi kom selv med lidt af den samme energi efter vores oprykning sidste år, men når dagen kommer så er det en fodboldkamp som alle andre. Og fodboldkampe, dem skal vi vinde” lyder det fra David Nielsen i en pressemeddelelse fa Lyngby Boldklub .

Aktivitet på stadion

Lyngby Boldklub har forud for kampen kaldt til før-kamps-event i Fanzonen, hvor man fra klokken 12.00 kan udfordre sig selv med fodboldaktiviteter. Blandt de indbudte er spillerne i flere lokale klubber, heriblandt Lundtofte, Virum-Sorgenfri og Brede IF, der har modtaget billetter til opgøret. Klokken 12.30 starter desuden en driblekonkurrence, hvor børn op til 18 år har mulighed for at vinde seje præmier fra Lyngby Boldklub og klubbens partnere – eksempelvis biografbilletter, sæsonkort, t-shirts og meget mere. Der er kick-off på Lyngby Stadion klokken 14.00 – dørene åbner kl. 12.00.

Publiceret 08 September 2017 00:00

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV