Borgmester raser mod "useriøs" artikel fra BT:

"Ja, vi holdt bryllup på Rådhuset - MEN vi betalte selv!"

Af
Af Daniel Sennek

 
Anna Mee Allerslev er borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune for Radikale Venstre siden 1. januar 2011. Forleden blev hun gift - og bryllupsreceptionen foregik på Københavns Rådhus, hvor hun har været borgmester i mere end seks år. Mandag gik hun så til tasterne og angreb, hvad hun kalder en useriøs artikel fra BT.
"I morgen bringer BT en historie om, at jeg har holdt vores bryllupsreception på Rådhuset," starter opslaget på borgmesterens Facebook-profil.
"Det er helt korrekt. Vi valgte at holde vores bryllupsreception på Rådhuset, fordi København og Københavns Rådhus betyder meget for mig. Jeg elsker København, og jeg elsker mit arbejde. Derfor besluttede vi at holde vores bryllupsreception på Rådhuset," skriver Anna Mee Allerslev videre.
Hun understreger i opslaget, at alle regler er blevet fuldt.
"Inden beslutningen dobbelttjekkede jeg med Borgerrepræsentationens sekretariat, og de bekræftede, at vi måtte holde vores reception på Rådhuset, når vi dækkede alle omkostninger selv. Vi har selvfølgelig betalt for alle afholdte timer til bordopsætning, opdækning, servering, rengøring og opvask i alt 23028,75 kr. og har desuden selv bestilt og betalt forplejningen udefra."
Derfor har hun heller ikke meget til overs for den historie, som BT tirsdag har valgt at bringe.
"Jeg synes, det er en useriøst historie, BT vælger at bringe, men jeg er stadig glad for, at vores lykkeligste dag blev afholdt i den by, som jeg elsker, og i det hus, som betyder så meget for mig. I må gerne hjælpe mig ved at dele dette opslag."

Publiceret 12 September 2017 07:26

SENESTE TV