Politiet jagter gerningsmænd til stenkast:

"Vi skal nok få dem - Vi har gode spor, men det vil jeg ikke fortælle dig om"

Af
Af Daniel Sennek

 
Den 40 kilo tunge sten, der blev kastet fra en motorvejsbro lørdag, havde til hensigt at dræbe. Det er det udgangspunkt, som Fyns Politi efterforsker sagen med. Episoden minder ganske meget om den dødssten, der sidste år blev kastet ud fra en bro og dræbte en tysk kvinde. Det skriver Jydske Vestkysten.
"Det vil vi ikke afvise, og det er en tanke, der har strejfet os, fordi der er så mange lighedspunkter. Men det kan også være nogen, der gerne vil have, at det skal se sådan ud. Vi er nødt til at holde alle muligheder åbne for ikke at overse noget, og derfor efterforsker vi bredt. Og vi vil meget gerne høre fra folk, der har set noget eller været i området," fortæller politikommissær Finn Wegner til Jydske Vestkysten.
Politiet er godt i gang med efterforskningen, og fortæller til avisen, at de har flere gode spor at gå efter. Stenen er sendt til undersøgelse, en masse forespørgsler er ude og vidner ringer ind i massevis. Men særligt er der et spor, der kan sikre at gerningsmanden eller mændende bliver stillet til ansvar.
"Vi har indhentet de udvidede teleoplysninger. Vi har også lidt mere, men det vil jeg ikke fortælle dig om. Vi bliver nødt til at holde noget af det tæt til kroppen," siger Finn Wegner til Jydske Vestkysten.
Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns Politi på tlf. 114.

Publiceret 12 September 2017 10:41

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV