Kvinde bortført og grusomt voldtaget i kælderrum af flere mænd

To brødre på henholdsvis 16 og 25 år samt en tredje person er i disse dage på anklagebænken sigtet for flere grusomme voldtægter i Malmøområdet. Det skriver Lokalavisen.dks svenske søsteravis, Lokaltidningen.se.
Den 28. april blev en kvinde i 20'erne kidnappet af de to brødre i boligområdet Holma i udkanten af Malmø.
Hun blev med vold taget til en kælder i nærheden, hvor hun blev låst inde i et kælderrum. Her blev hun tvunget til at afklæde sig, mens mændene sprøjtede koldt vand på hende. 
Derefter blev hun tvunget til samleje med brødrene og flere andre mænd, som politiet dog ikke har haft held med at identificere.
Efter flere timer i fangenskab kontaktede brødrene kvindens ven over telefonen. Vennen blev truet med, at de ville skade veninden yderligere, hvis ikke han betalte 20.000 kroner.
Det afslog vennen. I stedet kontaktede han politiet, som sendte de svenske indsatsstyrker, der i en dramatisk politiaktion fik befriet kvinden fra kælderen efter, at hun havde været tilbageholdt i mere end en halv dag.
I forbindelse med befrielsen truede en af brødrene politiet med en pistollignende genstand, og han blev derfor skudt - men ikke alvorligt såret.
De to brødre er også mistænkt for at have været involveret i yderligere voldtægter.
Den yngste brød den 18. marts angiveligt ind hos en sovende kvinde, som han,
sammen med en 23-årig mand, voldtog under trusler.
Den 25-årige bror er mistænkt for at have trukket en kvinde ind i en bil og voldtaget hende i Hyllie-området.
Begge brødre er tidligere blevet dømt for mindre forbrydelser, og den 16-årige har tidligere stået bag kidnapningen af en taxachauffør. Han var dengang under den kriminelle lavalder og kunne derfor ikke straffes, skriver Lokaltidningen.se.

Publiceret 13 September 2017 17:12

SENESTE TV