Buschauffør amok på grædende, handicappet 7-årig dreng:

Vaks 10-årig filmede overfaldet

Der skal mod til: Men ikke desto mindre filmede en 10-årig dreng, hvordan en rasende buschauffør gik amok på en 7-årig grædende, handicappet dreng.
Buschaufføren fra Iversen Busser hentede som sædvanlig otte handicappede elever på Specialcentret Højmark ved Vejen i Jylland.
På videoen afsløres det, ifølge eb.dk, hvordan buschaufføren skælder den 7-årig dreng ud. "Du rækker ikke fuck til nogen i dag, vel," råber chaufføren, som på optagelsen har sit hoved helt nede ved drengen, som græder højlydt. "Så svar mig. Kan du svare mig," råber chaufføren videre, mens drengen alene reagerer med gråd og et 'av'. "Ikke også. Og ikke den frækhed. Og så sætter du dig fandeme ordentligt, du. Og det gør I andre også," råber chaufføren videre.
Anette Knudsen er mor til den 10-årige dreng, der har optaget videoen. Hun fortæller til Ekstra Bladet, at der i lang tid har været problemer med netop denne chauffør, og flere forældre har klaget til Kørselskontoret i Vejen Kommune.
"Ingen har troet på vores børn, når de har fortalt, at de er bange for at køre med den chauffør. Derfor har jeg måttet bede min dreng om at optage det, når det skete. Det gjorde han så i mandags. Og derfor har chaufføren nu valgt at sige sin stilling op. Hvad jeg ikke kan forstå, er at kommunen først reagerer, når der kommer dokumentation i form af videooptagelser," siger Anette Knudsen til Ekstra Bladet.
 

Publiceret 13 September 2017 13:04

SENESTE TV