Ali efterlyses for drabsforsøg:

Kontakt eller pågrib ham IKKE selv

 
Han forsvandt ud af landet, efter han blev efterlyst for et drabsforsøg begået i Aalborg i oktober 2016. Nu vurderer politiet, at 35-årige Ali Kachach er tilbage i landet - og derfor beder man nu offentligheden om hjælp til at lokalisere ham.
Det er Nordjyllands Politi, som er ude med efterlysningen af den formodede 35-årige gerningsmand, som menes at stå bag et skyderi den 13. oktober 2016. En dengang 25-årig mand blev omkring klokken 01.40, ramte af flere skud på Skydebanevej, der ligger i det vestlige Aalborg. 
Politiet fik kort tid efter skyderiet anholdt en mand i sagen, men retten i Aalborg afsagde 29. december 2016 fængslingskendelse in absentia af den nu 35-årige Ali Kachach, der sidenhen har været eftersøgt blandt andet via Interpol, fordi politiet havde oplysninger om, at han befandt sig i udlandet. 

Opfordring til at melde sig selv

Efterforskningen har dog vist, at Ali Kachach muligvis er vendt tilbage til Danmark efter sin flugt i udlandet. 

”Han har hele tiden været klar over, at vi leder efter ham. Det må være ubehageligt, når man konstant skal kigge sig over skulderen,” siger efterforskningslederen politikommissær Henrik Staal, der opfordrer den mistænkte mand til at melde sig. 

Hvis man har oplysninger om, hvor Ali Kachach opholder sig, så skal man straks kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114. Man skal ikke forsøge at pågribe eller tilbageholde ham af egen drift. 

Publiceret 10 October 2017 09:36

SENESTE TV