10 voksne mænd tog sagen i egen hånd:

Stormede hæler-central og hentede tyvekoster hjem

Selvtægt bragte hælervarer og tyvekoster frem i lyset

10 mænd fra Als besluttede en nat at storme en hælercentral på en ejendom og hente ting, der var stjålet fra dem.
Sagen har været behandlet i Retten i Sønderborg. Men selv om en hel del tyvekoster blev bragt tilbage til deres retsmæssige ejere, blev ingen dømt, hverken for tyveri eller hæleri.
Mændene fra Als fik - ifølge jv.dk - nys om stjålne effekter fra værksteder, garager og i et enkelt tilfælde en brandstation befandt sig på en adresse i Gammel Guderup på Als. Da politiet ikke ville rykke ud, fordi det var weekend, tog de selv op for at se på sagerne.
"Der kommer 10-20 folk hjem og blokerer min indkørsel og alt muligt mærkeligt. De trawlede gennem huset. Jeg fløj rundt og holdt øje med de folk," fortalte beboeren på adressen, der ikke selv var tiltalt i sagen, men som havde en hel del af de stjålne effekter på sin ejendom.
Politiet indfandt sig dog alligevel, da der indløb anmeldelsen om det store opbud af selvbestaltede ordenshåndhævere, skriver jv.dk. Beboeren mente at opbevare de mange effekter for for en anden mand.
"Hvis man spørger ind til de forskellige effekter, hvor de er kommet fra, og hvem der har ejerskab til hvad, siger den ene, det tilhører den anden og omvendt," sagde den kriminalbetjent, der havde afhørt de tiltalte tirsdag i retten.
 

Publiceret 11 October 2017 14:38

SENESTE TV