Politiet løfter dyner i efterårsferien:

Anholder skyldnere på bopælen og afleverer dem i Fogedretten

Politiet tager ud i de enkelte hjem - ofte tidligt om morgenen, hvor man har størst sikkerhed for, at folk er hjemme - og anholder borgere, der er eftersøgt til fogedretten

Det er ikke alle, der kommer til at nyde efterårsferien i fulde drag. For netop i uge 42 indleder Nordsjællands politi en kampagne mod folk, der skylder penge til det offentlige. Politiet tager ud i de enkelte hjem - ofte tidligt om morgenen, hvor man har størst sikkerhed for, at folk er hjemme - og anholder borgere, der er eftersøgt til fogedretten, i Helsingør, Fredensborg og Hørsholm kommuner.
Disse borgere har fået flere påmindelser fra både fogedret og politi om, at de har et udestående, som de selv har kunnet klare ved at rette henvendelse til fogedretten i Helsingør.
"Af den grund er det besluttet, at Nordsjællands Politi i den kommende tid, vil hjælpe disse borgere med at få disse mellemværende ud af verden. Vi vil komme ud til skyldnerne, anholde dem og følge dem i fogedretten. Afhentningerne vil ske både på bopælen, på arbejdspladserne eller hvor vi ellers træffer dem. Vi kan derfor kun opfordre borgere, der har et udestående med fogedretten, om selv at få klaret dette, hvis de vil undgå at få besøg af politiet," lyder det fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 11 October 2017 14:37

SENESTE TV