Se billederne:

Tv-vært smadrer sin Audi mod lastbil - tager iskoldt en selfie i den totaltskadede bil

Tv-værten Jan Hellesøe, DR 3 og programmet 'Fuckr med dn hjrne' slap på ufattelig vis uskadt fra en voldsom trafikulykke torsdag morgen. Selv så tæt på døden var han iskold nok til at tage en række billeder af sin totaltsmadrede Audi - og en selfie!
På Facebook viser han billederne og skriver følgende opslag, som er kommenteret og liket tusinder af gange:
"Audien er død - Hellesøe lever.
For er par timer siden ændrede det hele sig. Det korte af det lange er at jeg var i et bil uheld på vej fra Sønderborg til København. Min bil og jeg havner oppe under en lastbil. Folk kom hurtigt til stedet og alle siger det er et mirakel at jeg er i live. Og bagefter siger de hvor heldigt det er at jeg kørte i en dyr bil. Både ambulance folk, politimænd og andre implicerede. Men sådan burde det ikke være. Jeg burde ikke være i live fordi jeg har råd til en dyr bil - en dyr bil i Danmark vel at mærke. Sænk nu de afgifter så alle kan køre sikkert. Jeg kan sige det fordi jeg kørte i en dyr bil og derfor er i live.
Og til dem jeg kender så har jeg det godt. Lige nu skal jeg bare sidde og lave ingenting. Men min puls var som normal 1 minut efter da en læge kom forbi. Og jeg var så irriterende og overrasket at jeg tog et klamt selfie... inde i bilen.... det irriterer mig lidt nu men jeg tror adrenalinet tog over. Jeg vedhæfter et par billeder af en dyr bil der reddet mit liv.
TAK til dem der hjalp; de 2 reddere der var på vej til arbejde, manden der kørte bagved mig der heller ikke havde set lastbilen stoppe men som guidede folk forbi, ambulance folkene, lægerne og sygeplejeskerne der tog sig af mig (selvom i klippede mit fine tøj af) Og undskyld til alle jer der kom for sent på arbejde fordi I holdt i kø."

Selfien i sekunderne efter ulykken. Foto: Jan Hellesøe/Facebook.

Selfien i sekunderne efter ulykken. Foto: Jan Hellesøe/Facebook.

Publiceret 12 October 2017 22:31

SENESTE TV