Forsøgte at voldtage 95-årig og sexkrænkede andre i bla. Netto og bybus:

Læserne udpegede ham for politiet

En 32-årig mand er varetægtsfængslet for voldtægtsforsøg og flere blufærdighedskrænkelser

 
Han trængte natten til torsdag ind hos en 95-årig kvinde i hendes hjem i Blistrup i Nordsjælland, hvor han forsøgte at voldtage hende. Senere på morgenen begik han yderligere blufærdighedskrænkelse, da han onanerede over for to kvinder i henholdsvis Netto og ved en privatadresse. Og ikke nok med det. Dagen forinden, havde han onaneret over for en tredje kvinde i en bus.
Sådan lyder anklagerne mod en mand, som Nordsjællands Politi efterlyste med foto torsdag eftermiddag - blandt andet på Lokalavisen.dk.
Efterlysningen og det tilhørende knivskarpe overvågningsbillede førte til massive henvendelser fra flere borgere, som pegede på, at manden er identisk med en 32-årig mand fra København. Få timer senere torsdag kunne han anholdes.
"Der er ingen tvivl om, at borgerne har en meget stor del af æren for, at vi så hurtigt kunne anholde manden. Og jeg vil i den forbindelse gerne have lov at sige tak til alle, som har ringet til os med oplysninger eller på anden måde hjulpet med at finde frem til ham, siger politikommissær Henrik Gunst, leder af afdeling for personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi. 
Den 32-årige nægter sig skyldig i alle forhold, men erkender at have været til stede i bussen samt på den adresse, hvor han er sigtet for blufærdighedskrænkelse.
Han blev dog varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for voldtægtsforsøg og flere tilfælde af blufærdighedskrænkelse ved Retten i Helsingør, oplyser politiet.

Publiceret 13 October 2017 14:02

SENESTE TV