Tricktyve troede de havde fundet let offer:

Men 72-årig kvinde tog kampen op, så de måtte flygte

En ældre kvinde skræmte tricktyve på flugt i Søborg

 
Søndag den 22. oktober ved 13-tiden blev en 72-årig kvinde forsøgt udsat for tricktyveri på Tobaksvejen i Søborg, oplyser Vestegnens Politi.

En mørk stationcar kørte op på siden af kvinden, og en kvinde spurgte ud gennem sideruden om vej til et nærtliggende apotek. Pludselig stod to kvinder ud af bilen, hvorefter den ene tog fat i den 72-åriges arm, mens den anden åbenlyst forsøgte at stjæle hendes halskæde.

DELTAG I LOKALAVISEN.DKS KONCERT-KONKURRENCE: Vind 2 koncertbilletter + 3 retters menu inkl. vine. (Samlet værdi 3.650 kr.) KLIK HER:

Det ville den 72-årige kvinde ikke finde sig i, så hun tog kampen op mod tricktyvene, som hun begyndte at sparke ud efter - samtidig råbte hun, at de skulle forsvinde. Den store virak fik de to kvinder til at sætte sig tilbage i bilen og køre væk fra stedet, oplyser politiet, som har disse gode råd til alle, der kommer i kontakt med folk, de mistænker ikke har rent mel i posen.
• Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.
• Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.
• Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
• Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.
Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: telefon 1-1-4. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

Publiceret 23 October 2017 14:00

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV