Byrådskandidat og servitrice pludselig overfaldet på åben gade:

"Pas på, Poul-Erik, løb, det går galt, han har en kniv!"

Af
Af Daniel Sennek

 
Poul-Erik Hansen er socialdemokratisk byrådskandidat til Esbjerg Byråd. Natten til fredag blev han - og en servitrice, der ønsker at være anonym - brutalt overfaldet af en 21-årig mand på Gl. Verdevej i Esbjerg.
Det skriver Jydske Vestkysten.
Klokken ca. 01.20 forlader Poul-Erik Hansen Boretårnet sammen med servitricen, som han kender godt.
"Hun virker lidt stresset og urolig, og hun har ikke travlt med at forlade stedet. Jeg venter på hende og siger, at vi kan følges ud. Da vi går ud, kommer en yngre mand gående i retning mod rundkørslen, men det tænker jeg ikke noget ved. Jeg står med ryggen mod Gl. Vardevej, da servitricen, der er ved at låse sin cykel op, pludselig råber "Pas på, Poul-Erik, løb, det går galt, han har en kniv". Den yngre mand er kommet op bag ved mig i det samme, og så går tingene pludselig stærkt. På et tidspunkt hænger han på ryggen af mig," fortæller Poul-Erik Hansen til Jydske Vestkysten.
Poul-Erik får manden ned på jorden, mens servitricen slår løs på ham med sin taske. Pludselig er kniven ude af hånden på gerningsmanden, og Poul-Erik får den slået ind under en bil. Den unge gerningsmand kommer op at stå og flygter fra stedet.
Servitricen ringer efter politiet, der hurtigt er på stedet. Kort efter er manden anholdt, da politihunden Lego finder frem til ham. Poul-Erik Hansen bliver ramt af kniven under knæet, og er sluppet med syv sting, mens servitricen slap med lette snitsår. Fredag fremstilles den 21-årige i grundlovsforhør, men ifølge TvSyd ender det med en straksdom på ét års fængsel, idet den 21-årige netop var løsladt efter afsoning af en dom på 11 måneder for et røveri.

Publiceret 24 October 2017 08:08

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV