Video:

Se danske piger gå på sexlegetøjs-jagt

To af Danmarks førende sexlegetøjseksperter, Joan fra JoanB.dk og Mathilde fra Sinful.dk, er netop hjemvendt fra Europas største fagmesse for fremtidens sexlegetøj – og pilen peger på avancerede hightech-produkter til blandt andet langdistanceleg.

Af
Tekst og video: FB


Det kræver sin mand, eller sin kvinde, at sætte sig ordentligt ind i mange af de nye stykker sexlegetøj, der op mod jul og i løbet af 2018 vil blive præsenteret for på det danske marked. Den nyeste og mest avancerede teknologi har for alvor gjort sit indtog i branchen.
Men når produkterne først spiller, så spiller de på en helt række nye og spændende måder, som sparker døre ind til nye og anderledes former for leg med sig selv og med sin partner – og hvor smartphonen i de fleste tilfælde, via en speciel app, benyttes som styresystem. Det fortæller nordens førende sexlegetøjsekspert, danske JoanB, som netop er hjemvendt fra EroFame-messen i Hannover, hvor hun, sammen med Mathilde fra sexlegetøjsshoppen Sinful.dk, gik på jagt efter fremtidens sexlegetøj. Se hvordan det gik da de to eksperter gik i dybden med nogle af de mest banebrydende highteck-produkter, som meget snart havner på hylderne i Danmark.

Bollerør og træningsæg

To af produkterne pigerne falder over er et såkaldt bollerør og et kombineret bækkenbundsæg/vibrator.
Se JoanB's test af sexlegetøj til mænd her: KLIK 

Se JoanB's test af lege- og træningsægget Jive her: KLIK

Joan som personlig sexlegetøjs-shopper

JoanB begyndte sin karriere indenfor den erotiske verden på mandebladet Rapport som 24-årig. Nu har JoanB testet, anmeldt og skrevet om sexlegetøj, seksuel sundhed og tendenser indenfor området i 18 år og det gør hende til en af Europas mest erfarne og vidende sexlegetøjseksperter, og hendes enorme viden deler hun hellere end gerne ud af - både på hende blog JoanB.dk men også i den virkelige verden.
På sexmessen Erotic World i Valby Hallen i begyndelsen af oktober måned hjalp hun de besøgende med at finde de helt rigtige sexlegetøjs-valg i en helt ny jobbeskrivelse "personal sexlegetøjs-shopper".

Se tv-indslaget her: KLIK

Publiceret 24 October 2017 12:22

SENESTE TV