Uhyggelig udvikling:

Kvindelige hjemmeplejere får tæsk i indvandrer-ghettoer

En uhyggelig tendens breder sig: Hjemmeplejere - typisk SOSU-hjælpere og sygeplejersker. der skal hjælpe f.eks. ældre mennesker med insulin og sårpleje - bliver udsat for chikane og og nogle tilfælde fysisk afstraffelse, når de bevæger sig ind i indvandrer-ghettoer  for at udføre deres arbejde.
"Vi er ved at få nogle sorte pletter på danmarkskortet, hvor ambulancer skal vente på eskorte fra politiet, hvor hjemmehjælperne ikke kan være sikre på, at de kan køre ind uden at blive udsat for vold. Det er helt og aldeles uacceptabelt, siger fagforbundet FOAs formand, Dennis Kristensen ifølge sn.dk.
Baggrunden er to aktuelle to aktuelle episoder om chikane mod hjemmehjælpere i Ringparken i Slagelse, en af kommunens to ghettoer.
Forleden berettede Sjællandske om, at en hjemmeplejebil blev mødt af stenkast, mens en gående hjemmehjælper blev både skubbet og sparket, mens hun var på arbejde.
Ifølge Dennis Kristensen er der ingen tvivl om, at det skal stoppe. Og konsekvensen må blive, at hjemmeplejen slet ikke kommer.
"De ansatte skal kunne færdes trygt, når de er på arbejde. Det skal kommunen sikre. Alle, der går hele på arbejde, skal også komme hele hjem," siger Dennis Kristensen, som godt ved, at det vil gå ud over de ældre, som bor i området, hvis ikke plejerne kan komme frem.
"Og det er ikke i orden. Men det skal modsat ikke være med livet som indsats, at man går på arbejde," siger Dennis Kristensen til sn.dk.

Publiceret 03 November 2017 13:24

SENESTE TV