Livsfarlig idioti:

Fans gemte kanonslag og romerlys i underbukserne til Superligakamp

Fans gemte krudt i underbukserne til søndagens Superligakamp mellem Randers FC og AGF


Der var knald på stadion og krudt i underbukserne, da Randers FC og AGF mødtes til lokalopgør i går eftermiddag på Randers Stadion.
Østjyllands Politi måtte dele i alt syv sigtelser ud for overtrædelse af fyrværkeriloven, da flere unge mænd havde valgt at tage fyrværkeri med til kampen. De fleste af dem havde stukket romerlys eller kanonslag i underbukserne, mens en 15-årig dreng var så kreativ, at han havde lavet et hulrum i sine sko, så der var plads til to romerlys.  
"Vi har ikke oplysninger på, om de var fans af det ene eller andet hold, eller om de overhovedet var fans," lyder det fra Jakob Christiansen, pressemedarbejder hos Østjyllands Politi. 
En 20-årig mand i Randers FC-tøj blev anholdt allerede om formiddagen på Brødregade. Her smed han fem kanonslag fra sig, da han opdagede politiet. Betjentene havde dog set det og besluttede at kropsvisitere ham for yderligere fyrværkeri. På ham fandt de noget kokain, som førte til anholdelse med en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer.
Yderligere fire mænd blev anholdt for at overtræde ordensbekendtgørelsen, da de opførte sig aggressivt og var højtråbende mod både politiet og andre personer.
Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Publiceret 06 November 2017 14:31

Lokalavisen nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen
SENESTE TV