Ægtepar lod politiets fartmålet stå på deres grund:

Nu terroriseres de på det groveste

Natten til lørdag blev ægtepar ved Græsted igen udsat for groft hærværk, sandsynligvis fordi de har hjulpet politiet. Se flere fotos og video på Localeyes.dk

 
Der bliver kørt alt for stærkt på Gillelejevej ved Græsted i Nordsjælland, hvor fartgrænsen er 80 km/t.

Derfor gav et ægtepar, som bor lige ud til den befærdede vej, i begyndelsen af oktober måned færdselspolitiet lov til at placere deres fartmåler i indkørslen til deres grund, og det resulterede i en heftig bøderegn til de travle bilister. Mange blev nemlig taget med over 100 km/t. og enkelte kørte mellem 120 og helt op til 161 km/t.
Og så begyndte problemerne ellers for ægteparret. Kort efter politiets målinger blev parrets ejendom første gang udsat for groft hærværk, da deres hegn blev overmalet over cirka 30 meter med ord som panserlover, stikkersvin, dårlig stil m.m.
Nu er den så gal igen. Natten til lørdag i denne weekend er familiens biler blevet overhældt med maling, ligesom de har fået bildækkene skåret i stykker, og der er lavet dybe ridser i alle lakerede overflader.
Kontakt Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger om, hvem der står bag det efterhånden omfattende hærværk.

Se flere videoer på localeyes.dk.

Publiceret 12 November 2017 12:47

SENESTE TV