Smadrede veteranbiler og "Stikkersvin"-graffiti:

Familie angribes efter de tillod fotovogne på deres grund

Af
Af Daniel Sennek

 
En familie på Gillelejevej i Nordsjælland har den seneste måned oplevet et voldsomt hærværk mod både stakit og biler, fordi politiets fotovogn holder på deres grund.
Det skriver TV 2.
Senest er det gået ud over familiens to veteranbiler, der i weekenden fik punkteret dæk, blev ridset og overhældt med maling. For en måned siden var det graffiti på familiens stakit med sætninger som "tak for bøder" og "hr. stikker".
En beboer i området står frem på vegne af familien, der ikke selv tør. Beboeren tror, at det voldsomme hærværk kommer efter, at politiets fotovogne har fået lov til at bruge familiens grund til fange bilister, der kører over den tilladte hastighed på 80 kilometer i timen. 
"Det er skræmmende, at få personer sætter dagsordenen herude på landevejen. Folk skal ikke skræmme os. Vi holder sammen og bliver ved," siger Thomas Gryholt, der er talsmand for naboerne på vejen, til TV 2.
Hos Nordsjællands Politi efterforsker man nu de to hændelser.
"Det kan have en sammenhæng, og det er det, den fremtidige efterforskning skal vise,, siger vicepolitiinspektør i Nordsjællands Politi Freddy Bech Jensen til TV 2.
Se flere fotos og video på localeyes.dk.

Publiceret 14 November 2017 11:28

SENESTE TV