Datter af muslim og medlem af DF:

Isabellas valgplakater vandaliseres af ukendte gerningsmænd

 
Tusindvis af valgplakater hænger i disse dage i lygtepæle, træer og over broer landet over, men ikke alle plakaterne hænger særligt længe.
Det har blandt andre 20-årige Isabella Sarchar, som både stiller op til kommunalvalget og regionsrådsvalget for Dansk Folkeparti, måttet sande. Ud af de 250 valgplakater, hun har hængt op i valgkampen, er omkring halvdelen af dem revet ned igen af ukendte gerningsmænd.
"De har hængt flere steder i byen blandt andet på Amager og i Nyhavn, men plakaterne forsvinder hele tiden. Nogle steder har jeg hængt nogle nye op, men jeg har nu ikke flere tilbage. Det er møgirriterende og dyrt," siger Isabella, som måske skal finde årsagen til chikanen i det usædvanlige faktum, at hun både er DFér og datter af en muslimsk far og en jødisk mor - begge fra Iran.
Den usædvanlige blanding har ikke medført problemer i familie, ej heller i forholdet mellem far og datter.
"Når vi taler, er han enig i mange af de ting, jeg siger. Han er ikke så politisk interesseret, men når der er noget, han er uenig med mig i, beder han mig forklare det for ham," siger Isabella Sarchar til BT.
Men ikke alle er vilde med Isabella, som bestemt heller ikke lægger skjul på sine skarpe holdninger, når det gælder invandrere og integration.

I et læserbrev i Jyllands-Posten skrev hun forleden:
"Indvandrere i Danmark har tilegnet sig en krævermentalitet. Der bliver krævet, at det danske samfund skal tage særligt hensyn til og efterkomme deres krav. Eksempelvis når børnehaver ikke må servere svinekød, fordi et fåtal af børn ikke må spise det, eller når svømmelhaller skal være kønsopdelte, fordi en minoritet af kvinder ikke må vise sig for mænd. Faktum er, at disse mennesker aldrig bliver integreret i det danske samfund."

Og første punkt på mærkesagslisten er faktisk en bedre integration.
"Vi skal have flere gadeplansarbejdere, som er velintegrerede andengenerationsinvandrere. De skal vise de unge vejen væk fra kriminalitet og bander og ind på universiteterne. Jeg har selv boet i en ghetto i Slagelse, hvor vi havde sådan en gadeplansarbejder med stor succes, så det tror jeg på," siger Isabella til Lokalavisen.dk.

Hun mener, det skal være ok at stille store krav til dem, der kommer her til landet.

"De skal lade sig integrere i Danmark. Det er ikke Danmark som skal tilpasse sig," siger hun.

Sådan skulle det gerne se ud, men mange steder er det kun de strips, plakaterne er hængt op i, der er tilbage i lygtepælene.

Sådan skulle det gerne se ud, men mange steder er det kun de strips, plakaterne er hængt op i, der er tilbage i lygtepælene.

Isabellas andre mærkesager

- Bedre omsorgsfuld ældrepleje, hvor der skal kigges mere individuelt på en enkelte.
- Flere billigere studieboliger.
- Et mere trygt og sikkert natteliv. Unge kvinder og mænd skal kunne færdes i nattelivet uden at føle sig utrygge. Flere politiressourcer, så de kan være til stede i nattelivet.

Publiceret 17 November 2017 15:02

SENESTE TV