Ægtepar, politibetjente og fire ambulancereddere indlagt:

Forgiftet og hastet på Rigshospitalet

Af
Af Daniel Sennek

 
Et ældre ægtepar fra Almind nord for Kolding er blevet hastet til Rigshospitalet i København. Årsagen til det er et defekt gasfyr i hjemmet, der havde forgiftet ægteparret. Alarmcentralen blev kontaktet af familiemedlemmer, der havde snakket med ægteparret onsdag aften - og konstateret, at de virkede mærkelige.
Det skriver Jydske Vestkysten.
"De fortalte, at ægteparret opførte sig mærkeligt, og at de muligvis trængte til hjælp. Så vi kørte dernede og kiggede, og de fremstod ganske rigtigt meget syge. Den tilkaldte indsatsleder fra brandvæsenet fik mistanke om, at det kunne være et gasfyr på ejendommen, der var årsagen, og det viste sig da også, at beboerne var massivt påvirkede af kulilteforgiftning," fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Henrik Dam, til Jydske Vestkysten.
Det defekte gasfyr havde ledt kultilte ind i huset, og det vides ikke, hvor lang tid det har stået på. Ægteparret i huset er dog blevet kraftigt forgiftet, og blev efter kort tid på Kolding Sygehus hastet til Rigshospitalet.
"De blev sendt til Rigshospitalet, hvor de blev lagt i trykkammer. De var meget medtagede, og det var lige op over, men umiddelbart er de uden for livsfare," fortæller vagtchefen til avisen.
Ud over ægteparret er også fire ambulancefolk og to betjente blevet indlagt, da de havde bevæget sig rundt i huset inden kulilteforgiftningen blev opdaget.

Publiceret 07 December 2017 07:31

SENESTE TV